Tytär löysi kadonneen äitinsä avaimen Seinäjoen poliisin löytötavaroista

Kadonneen 55-vuotiaan Eeva Eskelisen tapauksessa on sattunut käänne. Eskelisen tytär löysi äitinsä avaimen tänään Seinäjoen poliisiaseman löytötavaroista.

– Kävin itse löytötavaroita tarkastamassa ja löysin kotiavaimet. Testasin niitä äidin oveen ja ne sopivat, tytär kertoo.

Hän ilmoitti löydöstään poliisille.

– He eivät ole vielä palanneet asiaan, koska virka-aika oli jo loppu.

Tytär kertoo avainlöydöstään myös Facebookissa. Päivitystä on jaettu lukuisia kertoja ja siitä keskustellaan muun muassa Seinäjoki – Keskustele ja ota kantaa! -ryhmässä.

Tytär toivoisikin, että avainten löytäjä ottaisi häneen tai poliisiin yhteyttä.

– Nyt etsin henkilöä, joka on nämä avaimet löydettyään ystävällisesti vienyt ne poliisiasemalle. Kyseessä on Seinäjoella kadonneen Eevan avaimet. Avainten löytöpaikka voi antaa osviittaa, mistä etsiä. Jos sinä olet nämä avaimet löytänyt, ilmoita löytöpaikka minulle ja poliisille, tytär kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Viimeisin havainto Eeva Eskelisestä on lauantailta 16. tammikuuta Seinäjoelta. Hän poistui kello 22.45 Bar Palaverista. Omaiset ilmoittivat Eskelisen kadonneeksi maanantaina 18. tammikuuta.

Eskelinen on noin 150 senttimetriä pitkä ja hoikkarakenteinen. Hänellä on tummat lyhyet hiukset. Eskelisellä oli katoamishetkellään päällä valkoinen toppatakki ja tummat housut, joissa on heijastinraidat. Hänen mahdollinen liikkumisalueensa oli Seinäjoen keskusta–Jouppi.

Pohjanmaan poliisin mukaan tiedossa ei ole toistaiseksi mitään rikokseen viittaavaa.

JENNI MÄKELÄ

Kommentoi

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi


Lue päivän lehti

Kirjaudu verkkopalveluun ja lue päivän Ilkka digilehtenä.Luetuimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • Viikko