Seinäjoella ajettiin viikonloppuna huumeissa ja humalassa – yksi puhallutettu harasi vastaan, kun poliisi siirsi miestä autoon

Seinäjoella lauantaina aamuyöllä pysäytettyä nuorta miestä epäillään huumerattijuopumuksesta. Lisäksi mies autoili ilman voimassaolevaa ajokorttia.

Poliisi pysäytti autoilijan lauantaiaamuna puoli viiden aikaan Seinäjoen keskustassa. Hänen kyydissään oli neljä 17–22-vuotiasta miestä.

Poliisin tarkastelussa kävi ilmi, että autosta ja mukana olleiden hallusta löytyi huumausaineita. Lisäksi auto, jolla seurue oli liikkeellä, oli käytössä luvatta.

Kaikki autossa olleet toimitettiin Seinäjoella poliisivankilaan.

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty vastusteli

Lauantaiyönä Seinäjoen keskustassa poliisi puhallutti myös polttoainetta tankanneen miehen, jonka puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta. Mies on 30-vuotias ja asuu Ilmajoella.

Poliisi tavoitti rattijuopon Seinäjoella lisäksi perjantaina aamuyöllä Katajalaaksossa. Hiukan yli kaksikymppisen seinäjokelaismiehen kuljettamassa autossa ei ollut valoja kytkettyinä.

Poliisin pysäytettyä auton kuljettaja kieltäytyi nousemasta poliisiauton kyytiin ja harasi käsin ja jaloin vastaan, kun poliisi siirsi miestä autoon. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Hänellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta.

Lisää aiheesta

Kommentoi
Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lue päivän lehti

Kirjaudu verkkopalveluun ja lue päivän Ilkka digilehtenä.


Uusimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
Suosituimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • Viikko