Keskusrikospoliisi pyytää havaintoja Teuvalla vuonna 2016 kadonneesta miehestä – Rikoksen mahdollisuutta ei ole voitu sulkea pois

Poliisi pyytää havaintoja kolme vuotta sitten kadonneesta Tapio Otsomaasta.

Teuvalainen vuonna 1955 syntynyt Otsomaa katosi 17. toukokuuta 2016. Hänestä ei ole saatu havaintoja tämän jälkeen.

Viimeiset havainnot Otsomaasta tehtiin 17. toukokuuta 2016 kello 20 aikoihin Vaasantiellä Teuvalla, jossa hän on ajanut Volvo-merkkisellä autollaan kohti pohjoista.

Otsomaan auto löydettiin katoamisen jälkeisissä etsinnöissä Najunkorven alueelta.

Otsomaata on etsitty tuloksetta laajoissa maastoetsinnöissä Teuvan alueella. Etsinnöissä on käytetty apuna Vapaaehtoista pelastuspalvelua, Rajavartiolaitoksen ilma-aluksia, pelastuslaitoksen sukeltajia sekä poliisikoiria.

– Tapauksen selvittäminen on siirretty keväällä 2019 Keskusrikospoliisin vastuulle, eikä rikoksen mahdollisuutta ole voitu sulkea pois. Keskusrikospoliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja Otsomaan etsintöjä Etelä-Pohjanmaan alueella yhteistyössä Pohjanmaan poliisilaitoksen ja Puolustusvoimien kanssa, Keskusrikospoliisi kertoo tiedotteessaan.

Keskusrikospoliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja tietoja Tapio Otsomaasta. Poliisiin voi olla yhteydessä puhelimitse numeroon 050 456 4903 tai sähköpostilla rikosvihje.krp@poliisi.fi.

KommentoiUusimmat poliisiuutiset

Lue päivän lehti

Kirjaudu verkkopalveluun ja lue päivän Ilkka digilehtenä.


Suosituimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • Viikko