Kaksi loukkaantui rajussa ulosajossa Kauhajoella: Poliisit irrottivat puristuksiin jääneen kuljettajan pois autosta

Pohjanmaan poliisin partio tuli sattumalta sunnuntain vastaisena yönä puoli kolmen aikaan liikenneonnettomuuspaikalle Kauhajoen Sahankyläntiellä, jossa oli kaksi loukkaantunutta.

Poliisin mukaan suoralla tieosuudella Ikkeläjärven suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut tien oikealle puolelle ojaan ja törmännyt siltarummun penkkaan.

Siitä auto oli lentänyt pituusakselinsa kautta ympäri katolleen peltoliittymän toiselle puolelle ojaan. Tapahtumapaikalla tien pinta oli jäinen ja liukas.

Onnettomuusautossa oli kaksi henkilöä. Apukuljettajana ollut noin 25-vuotias kauhajokelaismies oli päässyt omin avuin ylös onnettomuusautosta. Hän oli loukannut ranteensa.

Kuljettajan paikalla oli autoon jäänyt puristuksiin noin 50-vuotias kauhajokelaismies, joka oli loukkaantunut päästä, kädestä ja rintakehästä.

Kuljettajan toinen käsi oli juuttunut auton kattopalkin alle. Poliisipartio sai irrotettua loukkaantuneen ennen pelastuslaitoksen saapumista.

Ambulanssi vei loukkaantuneet Seinäjoen keskussairaalaan. Henkilöauto vaurioitui käyttökelvottomaksi.

Poliisin mukaan epäilty puhalsi alkometriin 1.7 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi


Lue päivän lehti

Kirjaudu verkkopalveluun ja lue päivän Ilkka digilehtenä.Luetuimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • Viikko