Isojoen surma: Poliisi epäilee poikaa äitinsä taposta

Pohjanmaan poliisilaitos selvittää sunnuntaina puolenpäivän jälkeen tietoon tullutta henkirikosta Isojoella.

Poliisi kertoo, että omaiset löysivät vuonna 1943 syntyneen naisen Kärjenkosken kylässä sijaitsevasta talostaan kuolleena.

Omaiset ryhtyivät selvittämään asiaa, koska he eivät olleet saaneet yhteyttä naiseen.

– Heti rikostutkintaa aloitettaessa oli selvää, että kuolema on aiheutunut uhriin kohdistetusta ulkoisesta väkivallasta, poliisi tiedottaa.

Poliisi kertoo pidättäneensä taposta epäiltynä uhrin lähipiiriin kuuluvan vuonna 1968 syntyneen miehen, joka on viime ajat asunut talossa, josta uhri löydettiin. Ilkan ja Pohjalaisen toimituksen tietojen mukaan epäilty on uhrin poika.

Poliisin mukaan uhrin kuolemaan johtanut tapahtuma on ollut raju, lyhytkestoinen tapahtuma, jonka seurauksena uhri on välittömästi menehtynyt. Tämänhetkisen tiedon mukaan henkirikos ajoittuu perjantai-iltapäivään 18. syyskuuta.

Epäilty on poistunut teon jälkeen paikalta uhrin autolla. Hän on myöhemmin samana päivänä suistunut autolla sillankaiteeseen Teuvalla.

Epäillyn käyttämä ajoneuvo vaurioitui tieltä ajossa korjauskelvottomaksi. Törmäyksessä loukkaantunut epäilty kuljetettiin sairaalahoitoon Seinäjoen keskussairaalaan. Hän on toipumassa vammoistaan.

Kyläläiset kertoivat, että nainen oli muuttanut vanhaan kotikyläänsä viitisentoista vuotta sitten. Hän oli työskennellyt pitkään Etelä-Suomessa.

Surmateon esitutkinta jatkuu.

Kommentoi
Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lue päivän lehti

Kirjaudu verkkopalveluun ja lue päivän Ilkka digilehtenä.


Suosituimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • Viikko