Humalainen mies varasti käynnissä olleen taksin Seinäjoella

Kauhajokelainen mies varasti taksin lauantaina yöllä kello yhden aikaan Seinäjoen Matkakeskuksen taksitolpalta, Pohjanmaan poliisista kerrotaan.

Poliisin mukaan varkaus sattui, kun taksinkuljettaja oli poistunut oman taksinsa luota ja jättänyt taksin käyntiin taksitolpalle.

Tuolloin kauhajokelainen mies oli ottanut taksin käyttöön ja lähtenyt ajamaan taksilla Ruukintietä pitkin. Taksinkuljettaja lähti seuraamaan varastettua taksia erään henkilöauton kyydissä.

Mies ajoi taksilla valtatie 19. suuntaan, josta kääntyi Sammonkadulle ja taksi päätyi uudestaan Ruukintielle. Taksi ajoi Ruukintietä pitkin Pajuluoman suuntaan. Ruukintien ja Siipipyöränkadun risteyksessä taksi oli ajaa kahden polkupyöräilijän päälle.

Taksi jatkoi matkaansa kovalla vauhdilla eteenpäin ja taksin varastanut mies menetti taksin hallinnan Ruukintien ja Vuoritien liikenneympyrässä, jossa taksi törmäsi puuhun.

Taksin varastanut mies loukkaantui ja hänet kuljetettiin ambulanssilla hoidettavaksi Seinäjoen sairaalaan. Mies puhalsi poliisin alkometriin lukeman, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan.

Poliisi toivoo, että kyseiseen aikaan Ruukintien ja Siipipyöränkadun risteyksessä olleet polkupyöräilijät ottaisivat yhteyttä Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskukseen puhelinnumeroon 0295440513.

Kommentoi

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi


Lue päivän lehti

Kirjaudu verkkopalveluun ja lue päivän Ilkka digilehtenä.Luetuimmat
  • Nyt
  • Päivä
  • Viikko