Seinäjokelainen näyttelijä perusti tuotantoyhtiön Hollywoodissa – kuvaukset alkavat

Seinäjoelta kotoisin oleva ja Hollywoodissa uraa tekevä näyttelijä Maija Anttila on perustanut yhdessä kahden muun elokuva-alalla työskentelevän ammattilaisen kanssa elokuvien-tuotantoyhtion.

Oregonin osavaltioon rekisteröidyn ja Hollywoodista käsin toimivan Black Hole Productions:in, omistaa tiimi joka koostuu maineikkaasta elokuva ja näyttelijäkoulusta Aadasta (The American Academy of Dramatic Arts) valmistuneista ammattilaisista.

Tiimi on juuri saanut päätökseen TV-sarjan ” Deus ex Machina” käsikirjoituksen sekä suunnitelmat, jotka käsittävät kuusi tuotantokautta. Sarjan nimi on latinaa, joka kääntyy englanniksi ”God of The Machine”.

Sarja sisältää legendoja ja mystiikkaa muinaisista eri kulttuurien mytologioista, jotka kaikki kietoutuvat yhteen oikeiden faktojen ympärille Da Vinci Koodin tapaan.

Tiimi on tehnyt viimeisen puolenvuoden aikana valtavasti taustatutkimustyötä ja työstänyt käsikirjoituksen valmiiksi, joka käsittää pilottijakson dialogeineen, sekä koko kuusi-tuotantokautta kestävät juonenkäänteet.

Deus ex Machina TV-sarjasta ollaan nyt tekemässä pilottijaksoa, joka on samalla sarjan esittelyjakso. Kuvaukset on tarkoitus aloittaa tulevan syksyn aikana.

Valmis TV:sarjan pilottijakso tullaan esittelemään vuoden 2014 aikana useilla filmifestivaaleilla Yhdysvalloissa sekä myös muualla maailmassa, myös Suomessa. Pilottijakso saatetaan myös yleisesti katsottavaksi netin kautta jossa sen voi katsoa eri päätelaitteilla.

Maija Anttila pitää Ilkassa blogia urastaan viihdeteollisuuden parsissa. Blogiin pääset tästä linkistä.Luetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta