Seinäjoelle havitellaan uusia kauppoja: Mikä kauppa puuttuu Seinäjoelta, nyt voit vaikuttaa – Ilmianna oma ehdokkaasi täällä!

Asiakkaat ja yritykset pääsevät ilmiantamaan kauppoja ja ketjuja, joiden haluavat sijoittuvan Seinäjoella.

Into Seinäjoki lanseeraa Tilaa tähdille -kampanjan, jossa niin asukkaat kuin alueen yritykset voivat ilmiantaa kauppoja, kauppaketjuja ja palveluita, joiden toivovat sijoittuvan kaupunkiin.

- Mitä enemmän saamme uusia kauppoja ja kahviloita, sitä enemmän vahvistamme asemaamme vetovoimaisena, paljon kokoamme isompaa markkina-aluetta palvelevana kauppapaikkana, kaupunkikeskustan kehittäjä Niina Koskipalo perustelee.

Hän muistuttaa, että marraskuussa avattava Ideapark lisää Seinäjoen myymälätarjontaa historiallisen paljon.

– Kun samaan aikaan keskustaan valmistuu tuhansia neliöitä uutta liiketilaa ja valmistellaan Torikeskuksen isoa laajennusta, Seinäjoki on nousemassa uudelle tasolle kauppakaupunkina.

Ilmiantoja voi jättää Facebookissa 3.5. saakka. Lisäksi intolaiset jalkautuvat kaupungin keskustaan keräämään ilmiantoja lomakkeille.

- Ilmiannetuissa tulee varmasti olemaan yrityksiä, joita olemme jo aiemmin houkutelleet tänne. Uskon, että yritysten mielenkiinto Seinäjokea kohtaan herää uudelleen ja vahvistuu, kun voimme osoittaa, että asiakkaat ja kilpailijat julkisesti kutsuvat.

Ilmianna oma ehdokkaasi täällä .

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta