Lakeuden Ankkuri etenee Seinäjoella – Stadium avaa liikkeen kauppakeskukseen

YIT:n ja Keskon yhteinen kauppakeskushanke Seinäjoella etenee suunnitellusti. Kauppakeskuksen vuokralaisjoukkoon on liittynyt pitkään alueelta liiketilaa etsinyt Stadium.

Lakeuden Ankkurin rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kesällä 2017 Seinäjoen Joupissa.

Kauppakeskuksen vuotuisen kävijämäärän ennustetaan olevan noin 4,5 miljoonaa ihmistä.

– Olemme iloisia voidessamme olla mukana vahvistamassa Seinäjoen alueen kehittymistä ja kasvua, sanoo YIT:n projektijohtaja Heikki K. Hannukkala.

Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on noin 58 000 neliötä ja sinne sijoittuu lähes 100 erilaista vähittäiskaupan ja palveluliiketoiminnan vuokralaista.

Kauppakeskuksessa tulee olemaan muodin ja pukeutumisen, kauneuden ja terveyden, arjen asioinnin, sisustamisen ja kodintarvikkeiden liikkeitä sekä ravintoloita, kahviloita ja muita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisia ovat muun muassa K-Citymarket, Clas Ohlson, Bio Rex sekä Stadium. Ankkureiden lisäksi uusina toimijoina Seinäjoen markkina-alueella vuokrasopimuksen ovat allekirjoittaneet muun muassa Luhta Brand Store, TopSport, Finlayson, Vallila, Robert’s Coffee, Chalupa ja Tamarin.

– Seinäjoki on ollut pitkään suunnitelmissamme ja olemme etsineet liiketilaa alueelta. Lakeuden Ankkurin ilme sekä tunnelma sopivat Stadiumin brändiin. Seinäjoki on hyvin aktiivinen kaupunki urheilun ja liikunnan puolella. Olemme todella innoissamme, että saamme tulla aktivoimaan ihmisiä hauskaan, terveelliseen ja aktiiviseen elämään, toteaa Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta