Yksinhuoltajaisä haluaa vain ratsastella tyttärensä kanssa, mutta riesaksi tulee huumediileri

Elokuvat

Homefront

*** Yksinhuoltajan arki on taatusti rankkaa, mutta harvoin onneksi niin rankkaa kuin tämän elokuvan Jason Stathamilla. Romuluisessa jännärissä brittitähti esittää entistä huumepoliisia, joka tahtoo ratsastella pikkukaupungin rauhassa tyttärensä (Izabella Vidovic) kanssa. Koulussa isänsä tyttö kuitenkin mäjäyttää kuonoon kiusaajaansa niin, että kohta on paikallinen huumediileri James Franco riesana. Ensiesitys. (USA 2013)

Hero sunnuntai 5.8. klo 21.05

Freaks – kummajaiset

**** Frankensteinin tapaisissa klassisissa kauhutarinoissa niitä todellisia hirviöitä ovat loppujen lopuksi ihmiset, jotka ennakkoluuloillaan ja vihallaan pilaavat friikeiksi leimaamiensa lähimmäisten elämän. Tod Browningin hämmentävässä kulttijännärissä jälkimmäiset saivat ansaitun vastaiskun paikan. Siamilaiset kaksoset ja muut takavuosien sirkusten luonnonoikut osallistuvat vahvasti hyväksikäytön ja koston tarinaan. (USA 1932)

Yle Teema & Fem sunnuntai 5.8. klo 12.00

Niin kutsuttu isäni

**** Malin ei ole ikinä ollut tekemisissä kuuluisan näyttelijäisänsä kanssa, mutta sitten tämä saa vakavan kohtauksen. Itserakas kusipää menettää muistinsa, ja Malin pääsee muokkaamaan tästä mieleisensä isän. Vera Vitali ja Michael Nyqvist kiskovat vaikeista rooleistaan uskottavaa tunnetta ja elämänmakuista ironiaa. Oman tragiikkansa asetelmaan tuo, että Nykvist kuoli vain vajaat kolme vuotta elokuvan valmistumisen jälkeen. (Ruotsi 2014)

Yle Teema & Fem sunnuntai 5.8. klo 22.00

Pekka Eronen

Kommentoi
Suosituimmat kulttuuriuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat kulttuuriuutiset
  • Uutiset
  • Urheilu
  • Videosarjat