Avaruuden pääkaupungin kohuttu taivastelija valittu – tässä on ammattivloggaaja Thomas Halloran, joka tuo ruutuun myös Titta-vaimon ja Isla-tyttären, katso hulvattomat videot

Seinäjoen kaupunki on valinnut 162 hakijan joukosta kaipaamansa taivastelijan. Taivastelija liittyy avaruuden pääkaupungin palkkalistoille 21. tammikuuta.

Valituksi tuli kotkalainen Thomas Halloran, jonka sukujuuret ovat sekä Suomessa että Australiassa. Mukana Seinäjoelle matkustavat taivastelijan itsensä lisäksi vaimo Titta ja pieni tytär Isla. Pariskunta pitää jo nyt yhdessä Youtube-kanavaa Ikilomalla.

– Meidät vakuutti Thomaksen positiivinen persoona ja elämänasenne sekä vankka kokemus videoiden tekemisestä ja esiintymisestä niissä. Perheen mukaantulo sopi myös meille hyvin. Uskon, että saamme Thomaksesta loistavan taivastelijatähden, sanoo markkinointipäällikkö Anu Männikkö Seinäjoen kaupungilta.

Halloran sanoo odottavansa kovasti saapumista Seinäjoelle, sillä hän ei ole koskaan aiemmin käynyt koko kaupungissa.

– Olen todella innoissani siitä, että minut on valittu taivastelijaksi Seinäjoelle. Taivastelijan pesti on minulle oikeastaan ihan unelmaduuni, koska rakastan matkustamista, seikkailuja ja videoiden tekemistä. Toivottavasti saamme paikallisilta paljon vinkkejä mitä Seinäjoella kannattaa tehdä, hän kommentoi.

Rekrytointi- ja taivastelijakampanja ovat osa Seinäjoki – avaruuden pääkaupunki -markkinointikokonaisuutta, joka vahvistaa Seinäjoen tunnettuutta ja vetovoimaa asuin-, opiskelu-, työ-, yrittämis- ja matkailukaupunkina. Taivastelijan työtä Seinäjoella voi seurata kaupungin sosiaalisesta mediasta. Pääkanava on Facebook.

 

Näin Seinäjoki esittelee Thomas Halloranin suurelle yleisölle:

 

Perha pitää Youtube-kanavalla Ikilomalla videopäiväkirjaa muun muassa remontoinnista, kestovaippailuista ja lapsiperheen arjesta.

Alla olevalla Youtube-videolla perhe kertoo seikoista, joista eivät tienneet ennen omakotitaloon muuttamista.

Lisää aiheesta

Kommentoi
Luetuimmat kotimaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

  • Uutiset
  • Urheilu
  • Videosarjat