Tiger Woodsin kisa päättyi puolimatkaan, Koepka jyrää kärjessä

FARMINGDALE

Huhtikuussa golfin arvovoittajaksi 11 vuoden tauon jälkeen palannut Tiger Woods karsiutui viikonlopun kierroksilta miesten PGA-mestaruuskilpailussa. Woods päätyi kahden päivän aikana yhteistulokseen 145 lyöntiä ja jäi lyönnin päähän jatkopaikasta.

–  Tein monta pientä asiaa väärin, Woods kommentoi.

Farmingdalessa pelattava PGA-mestaruuskilpailu oli hänen ensimmäinen kisansa viime kuussa irronneen Masters-voiton jälkeen. Masters toi Woodsille uran 15. arvovoiton monien vaikeiden vuosien jälkeen.

Monet veikkasivat Woodsia voittajaksi myös PGA:ssa. Toinen suosikki tuntuu sentään pitävän, sillä mestaruutta puolustava yhdysvaltalainen Brooks Koepka on kapeilla ja kosteilla väylillä hirmuvedossa.

Koepka teki arvokisaennätyksen käyttämällä 36 reikään vain 128 lyöntiä. Hän johtaa kisaa seitsemän lyönnin erolla maanmieheensä Jordan Spiethiin ja australialaiseen Adam Scottiin.

Koepka pelasi perjantaina 65 lyönnin kierroksen torstain kierrosennätyksen 63 jatkoksi.

– Taistelin tämän tuloksen. Täytyy jatkaa samaa viikonloppuna, Koepka sanoi.

Scott pelasi perjantain parhaan kierroksen 64 lyönnillä.

Korhonen jakoi 117. sijan

Mikko Korhosen uran toinen major-kilpailu päättyi karsiutumiseen. Korhonen kiersi haastavan Bethpagen Black -kentän kahden kierroksen tulokseen 8 yli parin, ja se jätti hänet karsintarajan huonommalle puolelle. Korhonen jakoi 117. sijan.

Perjantaina Korhonen teki torstain tapaan tuloksen 74 (+4). Kierros alkoi birdiellä, ja ensimmäisen yhdeksän reiän jälkeen Korhonen oli vielä yksi alle par -tuloksessa, mutta sitten tuli kolme peräkkäistä bogia ja kierros vajosi sitä myöten.

–  Tämä oli varmasti kirein golfkenttä, mitä olen koskaan pelannut. Peli oli tasaisen huonoa, tänään sentään etuysi oli ihan ok. Kyllä ne mehut jäi sinne Kiinaan (voittoon kaksi viikkoa sitten). Ei ollut jäljellä sellaista terävyyttä, mitä täällä tarvitaan, Korhonen totesi tiedotteessa.

–  Löin aika paljon vinoja lyöntejä ja puttasin huonosti. Täällä pitäisi nostaa automaattisesti tasoaan, ja nyt niin ei tapahtunut. Ei täällä pärjää millään vetelemällä sinne päin, noin kuukauden tauolle lomaa pitämään lähtevä Korhonen sanoi.

STT

Lisää muualla

Kommentoi