SJK:sta erotettu Kautonen: Iso pettymys, vaikka varmasti virheitä tuli tehtyä

SJK:ssa tehtävistään vapautettu Tommi Kautonen ei saanut valmentajauralleen lentoa Seinäjoella.

Kautonen liittyi tiistaina SJK:sta erotettujen valmentajien kerhoon.

Läpeensä futismiehenä tunnettu Kautonen suhtautuu asiaan pettymyksestä huolimatta realistisesti.

– Totta kai tämä on iso henkilökohtainen pettymys, että työ täällä jäi näin lyhyeksi. SJK on hieno seura ja toivon kaikille tässä yhteisössä hyvää jatkoa ja parempaa menestystä tulevaisuudessa, Kautonen kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Potkut tulivat kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kautosen tulevaisuuden suunnitelmat ovat siis vielä auki. Valmennuspestejä maailmassa toki riittää.

– Maanantai-iltana sain tietää, etten jatka enää joukkueen kanssa. Kovin paljon en ole tulevaisuutta vielä miettinyt. Nyt pitää vetää hetki happea ja tehdä tiukkaa itse-analyysiä siitä, miksi näin kävi. Varmasti virheitä tuli tehtyä, mutta niistä pitää oppia ja pyrkiä kehittymään tulevaisuutta varten, Kautonen kertoo SuomiFutis-sivustolla.

Potkut eivät ole Kautoselle sellainen shokki, että mies edes harkitsisi jalkapallosta erkaantumista tai valmennusuransa lopettamista.

– Kun olen saanut purettua tämän tilanteen itseni kanssa, niin tulen varmuudella jatkamaan valmentamista. Nyt on aika siirtyä jonnekin muualle hankkimaan lisää kannuksia, ja ehkä palata joskus takaisin vaikkapa Seinäjoelle, Kautonen naurahtaa sivustolla.

Lisää aiheesta

Kommentoi