SJK sarjakärkeen, HJK pelasti pisteen kirillään

HELSINKI

HJK:n voitoista kuiva kausi venyi jo seitsemän pelin mittaiseksi jalkapalloliigassa, sillä se päätyi SJK:n kanssa 2–2-tulokseen Helsingissä. Seinäjokisille piste tiesi nousua taulukon kärkisijalle, mutta tulos maistui Klubillekin hitusen viime hetken tasoituksen takia.

–  Erittäin pettynyt, että ei saatu voittoa. Mutta oli suurta sydäntä, että ei luovutettu ja tasoitettiin lopussa, HJK:n valmentaja Mika Lehkosuo kertoi.

Isäntien alun hallinta palkittiin avausosumalla, kun kulman jälkeen Marco Bueno puskuhipaisi palloa niin, että se kimmahti SJK:n Matheus Dos Santos Batistan jalasta maaliin.

Toisella kolmevarttisella HJK erehtyi pelaamaan liian passiivisesti etenkin puolustussuuntaan. SJK taas lisäsi kierroksia ja prässiä. Pian vieraat johtivatkin 2–1 Mehmet Hetemaj'n ja Serge Atakayin tykkivetojen turvin.

Loppunäytöksessä loistivat Klubin Ivan Tarasov ja Lassi Lappalainen. Tarasov tarjoili ja Lappalainen ohjasi pistejakoon oikeuttaneen tasoituksen rinnallaan Jesse Östin taakse 90+1 minuutilla.

–  En todellakaan ole tyytyväinen lopusta. Tämä oli jo toinen kerta peräkkäin, kun näin käy vieraspelissä, SJK:n valmentaja Alexei Eremenko noitui.

STT

Lisää muualla

Kommentoi