SJK matkaa Turkuun, Cedric Gogoua sopimukseen

Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa kauden toisen ottelunsa ja toisen vierasottelunsa lauantaina, kun se kohtaa Turun Veritas Stadionilla isäntäjoukkue FC Interin.

- Kävin katsomassa siellä viime viikolla Interin ottelun Jaroa vastaan. Inter on tosi vahva jengi, hyvin organisoitu, paljon kokemusta ja Sirbiladze piikissä, jonka kautta oikeastaan kaikki hyökkäykset kulkee. Heillä on myös hyvä itseluottamus nyt päällä kun ovat voittaneet kaksi ottelua peräkkäin, joten tulee todella kova peli meille, arvioi SJK-valmentaja Chris Cleaver.

SJK on tehnyt pelaajasopimuksen 19-vuotiaan norsunluurannikkolaisen Cedric Gogoua Kouamen kanssa. Sopimus kattaa alkavan kauden loppuun ja siinä on optiot tulevista vuosista.

Vuonna 1994 syntynyt ja 190 senttiä pitkä Gogoua on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja, joka voi pelata topparina tai keskikentän pohjalla.

Gogoua on pelannut myös Norsunluurannikon U17- ja U20-maajoukkueissa ja on edustanut tähän asti koko uransa Issia Wazi FC:ta kotimaansa pääsarjassa.

Viime viikolla Suomen Cupin ottelussa ikävät haavat jalkaansa saanut Juho Lähde ja varatoimenpiteenä sivuun otettu Gert Kams ovat täydessä pelikunnossa ja käytettävissä Interiä vastaan.