Pesisstudio: 20-vuotias Juho Hakomäki on nousemassa Superpesiksen eliittilukkareiden joukkoon – ”Ei varmaan moni muu usko, mutta itse uskon”

Kun tarkastellaan kauden eteläpohjalaisia Superpesis-onnistujia, Juho Hakomäki on listalla korkealla. Koskenkorvan Urheilijoiden 20-vuotias lukkari on hiljalleen nousemassa sarjan eliittiin roolissaan.

Superpesis julkaisi viime viikolla listauksen, jonka mukaan Hakomäki on ollut tilastojen valossa alkukauden viidenneksi paras ulkopelaaja. Vähänkyrön Viestin kasvatti on tehnyt keskimäärin 3,1 paloa ottelua kohden. Listauksen kärjessä oli Vimpelin Vedon Severi Lassila .

Koskenkorva julkisti viime viikolla Hakomäen kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Tämän viikon Pesisstudiossa Hakomäki kertoo joukkueen alkukaudesta ja perustelee, missä hän ja Koskenkorvan Urheilijat ovat kehittyneet.

Hakomäki myös spekuloi, miksi noin parikymppiset lukkarit ovat viime kausien aikana nousseet Superpesiksessä suureen rooleihin. Heistä loistoesimerkkejä ovat Alajärven Ankkureiden 21-vuotias Ville Väliaho , Kiteen Pallon 21-vuotias Jesse Eskelinen ja Kankaanpään Mailan 19-vuotias Joona Lehtinen .

Jari Valtee

Kommentoi