Maailmanmestari Tammenpää sysättiin tylysti valtaistuimelta Las Vegasissa

LAS VEGAS/HELSINKI

Kilpapelaaja Erik .EKI. Tammenpään menestys konsolijääkiekkopeli NHL:n turnauksissa katkesi dramaattisesti varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Las Vegasissa. Pelin hallitseva maailmanmestari hävisi MM-kisojen välierässä turnauksessa toiseksi sijoittuneelle John "Johnwaynee90" Waynelle otteluvoitoin 2–1, eikä päässyt loppuotteluun puolustamaan mestaruuttaan.

Pelaajien välinen kolmas ja ratkaiseva ottelu eteni suomalaisen 1–0-johdossa aivan pelin loppuhetkille asti, mutta yhdysvaltalainen Wayne tasoitti pelin 37,9 sekuntia ennen ottelun loppua. Ratkaisua ei tarvinnut hakea jatkoajalta, koska vain kuusi sekuntia tasoituksen jälkeen Wayne teki jo voittomaaliksi jääneen osuman.

Tammenpää ei salamamaaleista toipunut ja hävisi lopulta myös pronssiottelun kanadalaiselle Karl "MgxNuclear" Caslibille suoraan voitoin 2–0.

MM-kisojen neljännestä sijasta Tammenpää kuittasi vajaat 4  500 euroa. Aiemmin tänä vuonna hän ansaitsi saman summan voitettuaan Euroopan karsintaturnauksen.

–  Oli pettymys päättää kausi näin, mutta en vain ollut riittävän hyvä. Sitä ei voi kaunistella. Nyt on pienen tauon paikka ja aika nauttia kesästä, Tammenpää kirjoitti Twitterissä.

Euroopan karsinnoista toisena suomalaispelaajana MM-kisoihin edennyt Hannes "Hansulinho" Kettunen voitti MM-kisoissa yhden pelin ja hävisi yhden pelin. Kettunen ei päässyt ensimmäiseltä karsintakierrokselta jatkoon, mutta tienasi palkintorahaa noin 2  250 euroa.

MM-turnauksen ja 45  000 euroa voitti yhdysvaltalainen Matthew "Top-Shelf-Cookie" Gutkoski.

Kommentoi