Koskenkorva kaatoi JymyJussit pesisklassikossa – Näin ottelu eteni

Klo 20:05: Koskenkorvasta palkittiin Anttoni Jakobsson ja Juho Toivola sekä JymyJusseista Ville Hotakainen ja Elmeri Lieto.

Klo 20.01: Koskenkorvan Urheilijat on voittanut Seinäjoen JymyJussit jaksoin 2–0 (3–2, 3–0) miesten Superpesiksen ottelussa Seinäjoen jalkapallostadionilla.

Klo 19.54. Jere Dahlström sivaltaa saumalyönnin, ja Antti Kuusisto juoksee Kossun 3–0-johtoon toisen jakson neljännen vuoron alussa. JymyJussit tasoittaa.

Klo 19.46: Koskenkorvan ulkopeli on rautaa. JymyJussit ei pystynyt vieläkään rikkomaan kuparistaan toisella jaksolla. Alkaa viimeinen vuoro. Kossu johtaa 2–0. Kun se vei ensimmäisen jakson 3–2, JymyJussien on tehtävä juoksuja, mikäli se aikoo jatkaa peliä.

Klo 19.40: Kossulla oli kolme peräkkäistä kotiutusyritystä toisen jakson kolmannessa vuorossa, mutta JymyJussit poltti joka kerralla etenijän kotipesän kynnyksellä. Kossu johtaa edelleen toista jaksoa 2–0. JymyJussit yrittää tasoittaa kolmannen tasoittavalla.

Klo 19.35: Kossu vei ensimmäisen jakson 3–2 ja johtaa JymyJusseja vastaan toista jaksoa 2–0 kolmannessa vuorossa.

Klo 19.32: JymyJussien Severi Piispanen sai yrittää juoksua viimeisenä lyöjänä, mutta Kossun kakkoskopparin Mikko Kytömäen tappoheitto poltti etenijän kotipesään.

Klo 19:29: Kossu johtaa edelleen toista jaksoa 2–0.

Klo 19:22 Pallon suoraan otsaansa saanut noin kolmekymppinen nainen selvisi säikähdyksellä. Ensitietojen mukaan ei mitään vakavaa. Hoitohenkilökunta kävi tarkistamassa heti hänen tilanteensa. Hän seurasi peliä kakkospesän takana olevassa katsomossa. Katsomo oli suojattu asianmukaisesti suojaverkolla, mutta lyönti oli korkea.

Klo 19.20: JymyJussien ja Koskenkorvan peliä seuraa 2369

Klo 19.18: Kossu pelaa vahvaa ulkopeliä. JymyJussit jäi ilman juoksuja toisen jakson avausvuorossa.

Klo 19:14: Pallo meni katsomoon. Tarvitaan jäätä katsomossa.

Klo 19.12: Avausjaksolla Kossu vei kolmostilanteet 5–4. Nyt on menossa toisen jakson ensimmäinen vuoro. Kossu johtaa 2–0 oman sisävuoronsa jälkeen.

Klo 19.09: Kossu siirtyi jo 2–0-johtoon toisen jakson avausvuorossa. Tuomas Tuohisaari löi ja Janne Leppälä toi.

Klo 19:07: Toinen jakso on käynnistynyt Kossun komennossa. Kossu siirtyi äskettäin 1–0-johtoon avausvuorossa. Juoksun löi Juho Toivola ja toi Antti Kuusisto.

18.44: Kossu vie ensimmäisen jakson niukasti 3–2.

Klo 18.43: JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpäällä oli ajolähtö purettavana, mutta Kossun ulkokenttä kestää ja polttaa etenijän kotipesään.

Klo 18.37: Kossun jokeri Jere Dahlström siirtää Kossun 3–2-johtoon kolmannen tasoittavalla. Kun JymyJussien kolmospuoli haparoi, Antti Pukkinen juoksee kotipesän turvaan.

Klo 18.33: Kossu yrittää siirtyä uudestaan johtoon. Parhaillaan pelataan kolmannen tasoittavaa. Peli tasan 2–2.

Klo 18.29: JymyJussit tasoittaa 2–2:een avausjakson kolmannessa vuorossa. Ville Hotakainen lyö ja Juuso Myllyniemi tuo.

Klo 18.26: Myös Kossu jäi ilman juoksuja avausjakson toisessa vuorossa. Se kuitenkin johtaa yhä JymyJusseja vastaan 2–1.

Klo 18.24: Pohjanmaan ensimmäistä pesisklassikkoa seuraa usea sata ihmistä. Aurinko paistaa, ja Antero Mertaranta selostaa.

Klo 18.22: JymyJussit ei saanut toisessa vuorossa juoksuja. Se on edelleen häviöllä 2–1.

Klo 18.19: Seinäjoen JymyJussit ja Koskenkorvan Urheilijat pelaavat parhaillaan miesten Superpesiksen ottelua Seinäjoen jalkapallostadionilla.

Avausvuorossa JymyJussit siirtyi 1–0-johtoon, kun Ville Hotakainen kotiutti Tero Tyynelän.

Kossu kuitenkin iski vahvasti ensimmäisen vuoron tasoittavalla, jossa se sai kaksi juoksua.

Niistä ensimmäinen tuli onnekkaasti harhaheitolla ja sen toi Tuomas Tuohisaari. Jatkoa seurasi, kun Juho Toivola kotiutti Mikko Kytömäen.

Peli on siis ensimmäisen jakson jälkeen Kossulle 2–1.

Lisää aiheesta

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi