Katso video: Suomen tehokkaimman pesäpalloilijan ja hänen veljensä tiet erosivat Vedossa – "Vähän syksyllä tuntui oudolta"

Miesten Superpesiksen runkosarjassa viime kaudella tehopistetilaston (163) komeasti voittanut Perttu Ruuska, 17, on uuden tilanteen edessä.

Monta vuotta Vimpelin Vedon huippupelaaja pelasi samassa joukkueessa veljensä Arttu Ruuskan kanssa. Nyt veljesten tiet ovat eronneet kilpaurheilullisesti. Perttu jatkaa Vedossa, mutta 21-vuotias Arttu siirtyi Kankaanpään Mailaan kaksivuotisella sopimuksella.

Nousujohteisesti rooliaan Superpesiksessä viime vuosina kasvattanut Arttu Ruuska oli päättyneellä kaudella erityisen kovassa iskussa ylemmissä pudotuspeleissä, ja ulkokentällä Ruuska on nähty viime vuosina pääosin linjapelaajan roolissa.

– Olen tottunut siihen, että olen pelannut Artun kanssa samassa joukkueessa monta vuotta, mutta nyt on ihan uusi tilanne ja on mielenkiintoista päästä vastakkainkin pelaamaan. Vähän syksyllä tuntui oudolta, kun hän ei lähtenytkään samoihin treeneihin, mutta ei siinä mitään. Olen jo siihen tottunut, että olemme eri porukoissa, Perttu Ruuska toistaa.

Videolla Perttu Ruuska myös kertoo, mitä ajattelee, kun Henri Puputtikin lähti Vedosta. Lisäksi Ruuska muun muassa puntaroi omaa rooliaan ensi kaudella.

Lisää aiheesta

Kommentoi