Karhun hurja putki jatkuu – Isot pisteet Kobrilta

Kauhajoen Karhu jatkaa hurjaa tahtiaan miesten Korisliigassa.

Karhu kasvatti kotivoittojensa putken jo kolmeentoista tänään keskiviikkona, kun se kukisti paikalliskamppailussa lapualaisen Kobrat luvuin 87–75.

Kauhajokelaiset ovat hävinneet kotiluolassaan vain kauden avausottelussa helsinkiläistä Seagullsia vastaan 8. lokakuuta viime vuonna.

Voitto Kobrista oli sarjassa kolmantena olevalle Karhulle elintärkeä, sillä se taistelee pudotuspelien kotiedusta kiivaasti Kobrien kanssa.

Karhulla on nyt 36 pistettä ja viidentenä olevalla Kobrilla 28.

Karhun Bojan Sarcevic oli liekeissä pelin alusta lähtien, ja pitkälti hänen komennossaan isännät karkasivat tauolle 45–33-johdossa.

Sarcevic tehtaili jo avausjaksolla kuusitoista pistettä.

Häntä säesti hyvin Austin Hollins kolmellatoista pisteellään.

Kobrista erottui kymmenen pisteen mies, Jamal Jones .

Peli näytti ratkeavan Karhulle toisen puoliskon parin ensimmäisen minuutin aikana, kun se livahti 51–35-johtoon. Kobrat ei kuitenkaan myynyt nahkaansa halvalla, vaan se kiri 83–75-tilanteeseen puolisentoista minuuttia ennen loppua.

Kobrat vei viimeisen neljänneksen 19–25, mutta Karhu ei suostunut antautumaan.

Sarcevic keräsi lopulta 27 pistettä ja Hollins 23. Karhusta myös DeVaughn Washington oli vireessä neljällätoista pisteellään.

Jones oli lapualaisten paras kahdeksallatoista pisteellään.

Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen Kobrat vei Lapualla joulukuun alussa 83–68, mutta Karhu kuittasi tappion vielä samassa kuussa kotonaan täpärästi 90–89.

Kobrat ja Karhu kohtaavat vielä runkosarjan huipennuksessa maaliskuun lopulla.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi