Jymypaukku siirtomarkkinoilla! Kammi-Rahnasto palaa Virkiän lukkariksi

Kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta Lapuan Virkiälle kausilla 2012-2014 lukkaroinut Jenna Kammi-Rahnasto tekee paluun Lapualle. 27-vuotias Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti on syöttänyt kolme edellistä kautta Raumalla.

Virkiä on tehnyt kaudella 2013 vuoden lukkariksi valitun Kammi-Rahnaston kanssa yksivuotisen sopimuksen.

– Tuntuu hyvältä palata takaisin Virkiään ja Lukkarilaan. Virkiä-sydän ei ole kadonnut minulta mihinkään, vaikka olen ollut muutaman vuoden pois. On turvallinen olo palata takaisin tuttuun seuraan ja yhteisöön, Kammi-Rahnasto iloitsee.

Kammi-Rahnaston mielessä on jo tiukasti alkamaisillaan oleva harjoituskausi ja tuttu treenipaikka Patruuna-Areena.

– Olen varma, että toiminta on Lapualla totutun ammattimaista ja joukkue jälleen kilpailukykyinen. Myös valmistumaisillaan oleva valmennustiimi kielii siitä, että meillä on kova paketti kasassa. Odotan innolla ensimmäistä kokoontumista ja sitä, että pääsemme aloittamaan työt.

Virkiä on tehnyt sopimukset myös Seinäjoelta saapuvien Silja ja Sanni Syrjälän, sekä Emmi Laineen kanssa. Myös Kajaanissa viime vuodet pelannut Iina Lehtinen liittyy ryhmään.

Syrjälän 19-vuotiaista kaksosista Silja on nuoresta iästään huolimatta jo isossa roolissa esiintynyt Superpesispelaaja, ja tuo joukkueeseen rutkasti monipuolista osaamista. Myös nopeajalkainen Sanni on tehnyt Superpesis-debyyttinsä. Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti Laine, 22, on nopeajalkainen 3-koppari, joka tunnetaan erityisesti raudanlujasta heittokädestään.

Lehtinen on 20-vuotias Kuusankosken Puhdin kasvatti, jonka suurimpana meriittinä on naisten Itä-Länsi-ottelu kaudelta 2016. Kopparina ja polttolinjassa pelannut Lehtinen tunnetaan myös erinomaisena sisäpelaajana.

Kommentoi
Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi