Juttu vuodelta 2017: Jari-Matti Latvala varoitti äitiään lehtikirjoituksesta ja kertoi Maisa Torpasta – Äidiltä yllätysvastaus

Toyotalla ralliautoilun MM-sarjassa ajavan Jari-Matti Latvalan, 31, elämässä on paljon rakkautta.

Rallitähti ja tv-kasvo Maisa Torppa muuttivat yhteen Pohjois-Helsinkiin elokuussa, mutta viettävät paljon aikaa myös Monacossa. Suhde alkoi vauhdikkaasti huhtikuussa.

– Maisa on tuonut Jari-Matin elämään iloa, onnea ja rakkautta. Olen todella onnellinen, että he ovat löytäneet toisensa. Aivan superihana pari. Toivottavasti hän toisi Jari-Matin rallisuorituksiin rentoutta, sanoo Latvalan äiti Helena Latvala.

Äiti kertoo, että Jari-Matti kertoi hänelle rakkaastaan Helsingissä viime huhtikuussa näin:

– Äiti, olen tavannut tytön, joka on kuuluisuuden henkilö. Siitä voi tulla nyt paljon lehtikirjoituksia. Toivon, että et harmistu siitä.

Äiti taisi yllättää poikansa, sillä Torppa ei ollut hänelle entuudestaan tuttu.

– Kun hän tuli ensimmäisen kerran kotiimme Tuuriin toukokuun lopulla, hän vain esitteli, että tässä on Maisa, Helena Latvala kuvailee iloisena.

Yhteinen sävel löytyi heti.

– Tiesin, että Jari-Matti oli häntä viisi vuotta ihaillut ja tavannut rallissa Jyväskylässä. Ajattelin, että jos hän on häntä niin kauan ajatellut, se täytyy olla oikea.

Pariskunta on jo suunnitellut häitä ensi vuodelle.

– Isänsä mielestä tämä vuosi on niin tärkeä rallivuosi, että ei saa mitään tällaisia suunnitella. Nyt ei saa vielä suunnitella mitään hääasioita, eikä perheen perustamista, kun hän sai työmaan. Nyt kuulemma pitää vain keskittyä ajamiseen, äiti Helena Latvala kertoo nauraen.

Hän kuitenkin uskoo toiveikkaana, että jatkossa Latvala ja Torppa perustavat perheen.

– Sellainen tulee varmasti vastaan jossain vaiheessa. Ehkä ei tänä vuonna, eikä vielä ensi vuonnakaan. Mutta häitä he ovat suunnitelleet ensi vuodelle. Ne ovat pikkujuttu järjestää, hyväntuulinen äiti sanoo.

Ralliautoilun MM-sarja alkaa tänään Monte Carlossa. Helena-äiti on paikan päällä jännittämässä poikansa Jari-Matin suorituksia.

JARNO RANTA

Lisää aiheesta

Kommentoi