IS: Ekström purki työsopimuksensa

LAPUA

Korisliigassa pelaavan Lapuan Kobrien valmentaja Lars Ekström on Ilta-Sanomien mukaan jättänyt seuralle työsopimuksen purkuilmoituksen.

Ekströmin korvaajaksi nousee apuvalmentajana ja samalla pelaajana toiminut Ville Turja .

IS:n mukaan kyse ei ole potkuista vaan Ekströmin omasta ratkaisusta. Ekström, 55, olisi halunnut jatkaa joukkueen peräsimessä, mutta seurajohto teki asian mahdottomaksi.

– Näkemykseni koripallosta ovat erilaiset seurajohdon kanssa. Ristiriita on perustavanlaatuinen, Ekström, 55, kertoo Ilta-Sanomille.

– Edellytykseni jatkaa työtä Kobrissa on viety.

Ratkaiseva palaveri seurajohdon kanssa käytiin IS:n tietojen mukaan torstaina. Johdon viesti oli sellainen, ettei Ekström katsonut enää voivansa jatkaa pestissään.

– Minulla oli aavistus siitä, että jotain tällaista voi tapahtua.

Työsopimuksen purkuilmoitus tarkoittaa sitä, että Ekström voi hakea lopun sopimusajan palkkaa oikeusteitse. Hän kokee joutuneensa laittoman toiminnan kohteeksi.

– Olen valmis oikeuteen, Ekström sanoo IS:n haastattelussa.

Kobrat on Korisliigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Joukkue voitti seitsemästä ensimmäisestä pelistään neljä, mutta viimeisestä 11 ottelusta saaliiksi on tullut vain yksi voitto.

Ennen joulua Kobrat onnistui kukistamaan BC Nokian ja katkaisemaan tappioputkensa, mutta sen jälkeen joukkue koki kaksi kirvelevää tappiota Kouvoille.

– Itselläni on sellainen olo, että olen tehnyt töitä tällä koulutuksella ja kokemuksella niin hyvin kuin ikinä olen osannut. Olen saanut asioita eteenpäin ja minulla olisi ollut paljon annettavaa kevääseen, Ekström harmittelee kesken jäänyttä pestiä.

Lehtemme ei perjantaina tavoittanut Kobrien manageria Markku Turjaa kommentoimaan asiaa.

Lisää aiheesta

Kommentoi