Tilaajalle

SPV jyräsi sarjanousijan

SPV–ÅIF 12–5 (4–1, 4–1, 4–3)

Salibandyliigan sarjanousija ÅIF Sipoosta sai tuta millaista on pohjalainen "ralli-säbä" parhaimmillaan. Seinäjoen Peliveljien aktiivinen karvaus ja liike olivat tällä kertaa vierailijoille niin kovaa myrkkyä, että tuntui kuin vastustaja olisi ollut kisassa mukana polkuautoilla.

Ottelun avauserää oli pelattu ainoastaan 2:05, kun taululla komeili jo 3–0-lukemat. ÅIF:n päävalmentaja Sebastian Freudenthal kertasi pelin hengen.

–Me jäätiin telineisiin heti alussa ja SPV päästi jopa jalkaa kaasulta. Vastustaja oli tänään selkeästi parempi.

SPV karvasi tilan ja ajan pois, ja vieraat pääsivät ainoastaan satunnaisiin vastahyökkäyksiin. Puolustusvoimiensa osalta vieraat muurasivat läpi ottelun viisikkonsa maalinsa suojaksi ja kotijoukkue myllytti peliä kuin ylivoimalla. Avauserän maalit kirjattiin kotijoukkueesta Riku Hakaselle, Tommi Hakalalle (2+0) ja kahdesti Jukka-Pekka Pelto-Arvolle (4+0).

Ottelun toinen erä kulki avauserän hengessä. Tälläkin kertaa lukemat olivat 4–1, ja palloa pistivät verkkoon Henri Myllymäki (1+1), Petri Hakonen (1+1), hattutempun varmistanut Pelto-Arvo ja Jari Hankkio (2+1), joka purjehti läpi puolustuksen oikeaa kaistaa ja nosti pallon pömpeliin.

Kolmannessa erässä ajeltiin jo selkeästi säästellen, ja Pelto-Arvon lisäksi maalien makuun pääsivät Hankkio, Hakala ja Sami Koski (1+3).

Peliveljien ykköskenttä oli ottelussa pelipäällä. Viisikko iski tasamiehin seitsemän maalia päästämättä ainoatakaan omiinsa. Ykköspalkittu Pelto-Arvokin oli tyytyväinen ketjunsa ja koko joukkueen peliin.

– Koko homma lähtee liikkeestä. Tänään oli onnistunut peli ja nyt otetaan hyvät palautukset sunnuntain peliin.

Peliveljien kakkoskenttä iski ottelussa kaksi maalia tehoin -1 ja kolmoskenttä yhden maalin tehoin +/- 0. Kotijoukkueen maalivahti Rasmus Hasulle kirjattiin 20 torjuntaa ja vieraiden Ville Pesoselle 35. Ottelua seurasi 726 katsojaa.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi