Tilaajalle

Sportin A-nuoret tappion kautta tauolle – luvassa kovaa harjoittelua

VAASA

SPORT A–HPK A 1–4 (0–1, 0–1, 1–2)

Sportin A-nuoret pelasivat SM-liigan alkusarjan viimeisen ottelun Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan. Pelissä oli jo joulun odottelun tunnelma, tosin eivät pelaajat mitenkään näkyvästi lepsuilleet.

– Lopputulos oli ansaittu puolin ja toisin. Pelattiin peli pois pyörimästä, viittasi Sportin päävalmentaja Olli Hällfors siihen, että joukkueet jatkavat tammikuussa eri sarjoissa.

Ratkaiseva maali HPK:n 0–1-maali ei ollut, mutta kolmannen erän alkuun tulleet kaksi pikamaalia olivat jo sinetti pelille. Varsinkin kun ottaa huomioon, että HPK:n maalivahti Tuomas Aalto oli seisoskellut kaksi erää vähin töin.

Sport pääsee nyt odotetulle parin viikon vapaalle, siis peleistä. Hällforsin mukaan Sport harjoittelee kovaa ollakseen valmiina tammikuussa alkavaan alempaan loppusarjaan. Sarjan voittaja pääsee villillä kortilla pudotuspeleihin, mutta sarjan voittoon Sportilla on liian pitkä matka.

– Isoin juttu kevätkaudella on kehittää yksilöitä eteenpäin ensi kautta varten ja ottamaan vastuuta paremmin kuin tällä kaudella, suunnitteli Hällfors. (SH)

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi