Tilaajalle

Liigakarsintojen ratkaisupeli saatetaan pelata Seinäjoella

Kokkolan Pallo-Veikkojen ja Turun Palloseuran välinen jalkapallon liigakarsinta saattaa ratketa Seinäjoella. Karsintojen avausosa pelataan torstaina Kupittaalla, mutta mikäli Kokkolan keskuskentän kunto ei ole riittävän hyvä, sunnuntaisen toisen osaottelun varakenttä on Seinäjoen jalkapallostadion.

Kokkolan nurmi oli heikossa kunnossa jo viime lauantaina pelatussa haastajasarjan päätöskierroksen ottelussa. KPV:n ja Vaasan Palloseuran välisessä kamppailussa sateen pehmittämä kenttä oli liukas ja osa syötöistä pysähtyi lätäköihin.

Palloliitto tiedotti maanantaina , että otteludelegaatti, ottelun erotuomaritarkkailija ja ottelun erotuomari tarkastavat Kokkolan kentän kunnon perjantaina. Päätös ottelupaikasta tehdään tarkastuksen ja sääennusteen pohjalta.

Kokkolaan on povattu vesisadetta niin perjantaille kuin lauantaille. Sunnuntaina lämpötilan ennustetaan putoavan nollan asteen tienoille ja sateen muuttuvan rännäksi.

Jos peli siirretään Seinäjoelle, sen alkamisaika siirtyy kello 13:sta klo 17:ään.

KPV pelasi jo kauden alussa kolme ensimmäistä sarjaotteluaan Seinäjoella ennen kuin seuran kotikentän nurmi oli pelikelpoinen. Viime syksyn liigakarsinnoissa, joissa olivat niin ikään vastakkain KPV ja TPS, Kokkolassa pelattiin 0–0-tasapeli vetisellä ja jäisellä kentällä.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi