Tilaajalle

Lakeus urheilee -joululehti on julkaistu verkossa – Tero Pitkämäki kertoo, miten hiljaisesta pojasta tuli maailmanmestari

SEINÄJOKI

Lakeus urheilee -joululehti on ilmestynyt vuoden tauon jälkeen. Yhteistyösopimuksen myötä lehti on digiversiona vain Ilkan ja Pohjalaisen tilaajien luettavissa.

Lehdessä on laaja artikkeli keihäänheittouransa lopettaneesta Tero Pitkämäestä. Se käsittelee Pitkämäen uraa, miten hiljaisesta pojasta tuli maailmanmestari.

Mielenkiintoinen tarina on myös jääkiekkomiehestä, joka toi padelin Seinäjoelle.

Keväällä toisen peräkkäisen Korisliigan mestaruuden voittanut Kauhajoen Karhu Basket jäi vain pisteen päähän paikasta Mestarien liigassa. Lehdessä palataan dramaattisiin hetkiin.

Juttua on myös lapualaisesta Hannu Mäenpäästä, joka on valittu Vuoden koripallokasvattajaksi. Esille pääsee vähäkyröläislähtöinen Otto Niittykoskikin, joka tähtää huipulle yhdistetyssä.

Ylistaron Kilpa-Veljien Teemu Kaksosen viimeinen kausi pyöräsuunnistuksen nuorten sarjoissa oli upea. Se huipentui MM-pronssiin. Lehdessä Kaksonen kertoo tulevaisuuden tavoitteistaan.

Eteläpohjalainen pesäpallokesä oli pettymys. Lappajärven Veikkojen naiset ja Alajärven Ankkurien miehet putosivat Superpesiksestä Ykköspesikseen. Vimpelin Veto vei miesten Superpesiksen runkosarjan nimiinsä, mutta se romahti syksyn tärkeimmällä hetkellä ulos mitaleilta. Vain Lapuan Virkiän naiset onnistuivat pitämään eteläpohjalaiset mitalikannassa. Lehdessä on laaja kattaus päättyneestä pesiskesästä.

Seinäjoen Crocodiles pyrkii saamaan jenkkifutiksen Kuortaneen urheiluopiston ohjelmaan. Lehdestä löytyy myös muuta mielenkiintoista luettavaa. Esimerkiksi juttu yrittäjästä, joka on ihastunut estepolkujuoksuun korviaan myöten.

Ilmajoen Kisailijoiden painimörssäri Konsta Mäenpää puolestaan tähtää Tokion ensi kesän olympialaisiin.

Lisäksi lehdessä esitellään muun muassa englantilaisen jalkapalloilun historiaa ja Lapuan Virkiän nousua yleisurheilussa.

Lue lehti tästä linkistä .

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi