Tilaajalle

Kärkipaikalla porhaltava Jymy ei jättänyt Kyyjärvelle mahdollisuuksia

SEINÄJOKI

NJ – KYKY BETSET 3–1 (25–23, 25–18, 19–25, 25–18)

Nurmon Jymyn hieno syyskausi lentopallon miesten ykkössarjassa päättyi voitolla kyyjärveläisen Kyky Betsetin kaatuessa syyskauden päätösottelussa selvin lukemin. Jymy menetti syyskaudella vain kaksi pistettä ja on sarjakärjessä ennen lempääläistä Lempo Volleytä yhden pisteen erolla. Lempo Volleyllä on vielä ennen joulua kaksi peliä jäljellä ja se on jo nyt pelannut yhden pelin enemmän kuin Jymy. Jymy puolestaan lähtee nyt kuukauden mittaiselle tauolle.

– Ei olisi kauden alkaessa uskonut, että menee näin hienosti. Kuukauden päästä jatketaan ottelulla Kuortanetta vastaan, totesi tyytyväinen Jymyn joukkueenjohtaja Pasi Luostarinen.

Jymyn vastaanotto oli rautaa kahdessa avauserässä ja sitä myöten myös hyökkäyspeli toimi. Tauon jälkeen Kyyjärvi vei kolmannen erän.

– Toisen erän loppu tuli ehkä liiankin helposti ja kolmannessa erässä vastaanotto romahti ja myös hyökkäystehot. Neljäs erä oli taas kahden avauserän tapaan ehjää peliä, Luostarinen jatkoi.

Jymyn tehokaksikko oli tuttuun tyyliin Mika Mäntylä 21 pisteellään ja Kirill Borichev 17 pisteellään. Jymyn parhaana palkittiin hienon torjuntapelin pelannut Olli-Pekka Palomäki. (Ja.Ha)

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi