Tilaajalle

JymyVolley esitti kauden parasta peliään ja nappasi arvokkaan sarjapisteen kärkijoukkue Pölkky Kuusamolta

SEINÄJOKI

JYMYVOLLEY–PÖLKKY 2–3 (22–25, 23–25, 25–22, 35–33, 8–15)

Nurmon JymyVolley esitti naisten lentopalloliigassa kauden parastaan ja vei liigakärki Pölkky Kuusamolta yhden sarjapisteen.

Ottelu tarjosi katsojilleen melkoista lentopalloherkkua ja kentällä tuikki monta tähteä, joista osa on vasta syntyvaiheessaan. JymyVolleyn libero, 17-vuotias Laura Penttilä, puolusti, vastaanotti, syöksyi ja raatoi ja oli omalta osaltaan nostamassa joukkueen taistelutahtoa.

– Peli oli varmasti minun ja joukkueen osalta kauden paras. Pelaan liigan lisäksi kahta muutakin sarjaa, joten urakkaa riittää, kertoi vikkeläkinttuinen Penttilä.

Pelissä puolustettiin peräti 204 hyökkäystä, joista iso osa lankesi joukkueiden liberoille Penttilälle ja Nikolina Bozicevicille.

Kahden hävityn erän jälkeen kotijoukkue löysi yhden vaihteen lisää ja nitropurkit aukeilivat katsomossa viimeistään neljännen erän lopussa. Kotijoukkue selvitti peräti kahdeksan Pölkyn ottelupalloa ja vei erän huikean taistelun jälkeen lukemin 35–33.

– Olen todella tyytyväinen koko joukkueen peliin. Jokainen erä käynnistyi huonosti, mutta aina tulimme peliin mukaan. Takki taisi kuitenkin tyhjetä neljänteen erään, mutta pistekin oli todella tärkeä, JymyVolleyn päävalmentaja Kari Tuomela kertasi.

Naisten liigan marraskuun tähdistöön valittu Kaisa Nyman (16/+7) vankisti sarjan torjuntatilaston kakkostilaansa kuudella torjunnallaan ja hakkurin tontilla pelaava 16-vuotias Henni Rinta-Keturi (10/+2) hyökkäsi laitapelaajista ottelun parhaalla prosentilla (40).

Liigan pistepörssissä kymmenen parhaan pelaajan joukossa olevat Perry Ramsey (20/+8) ja Jody Larsonkin (18/+9) olivat jälleen kelpo pelipäällä.

Vieraiden päävalmentaja Timo Tolvanen oli pelin jälkeen huojentunut mies.

– Tilasin Karilta kovan pelin keskiviikkoista europeliämme varten ja sen todellakin sain, kehui Pölkyn valmentaja kolmituntisen taiston tauottua.

JymyVolleyn kotiottelut jatkuvat keskiviikkona, jolloin vastaan asettuu Kuortaneen urheiluopiston joukkue.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi