Tilaajalle

VPS:n liigahistorian paras maalintekijä jatkaa seurassa myös Ykkösessä

33-vuotias hyökkääjäkonkari, jamaikalainen Steven Morrissey on tehnyt jatkosopimuksen jalkapallon Ykköseen pudonneessa Vaasan Palloseurassa.

VPS ja Morrissey ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen, kertoo VPS tiedotteessaan.

VPS:n liigahistorian paras maalintekijä iski "Raidalle" seitsemän maalia ja antoi kolme maalisyöttöä juuri päättyneellä liigakaudella. Morrissey on tyytyväinen uuden sopimuksen syntymiseen.

– Olen ollut tässä seurassa niin pitkään, että päätös oli helppo, Morrissey kommentoi VPS:n tiedotteessa.

Putoamiseen päättynyt kausi oli myös Morrisseylle iso pettymys. Jamaikalainen oli joukkueensa paras maalintekijä, mutta omien sanojensa mukaan miehen otteet olisivat voineet olla tasaisempia.

–Kausi ei ollut kovin vakaa. Aloitin talvella todella hyvin, mutta kauden alkaessa en pelannut niin hyvin. Olisin voinut tehdä helposti kahdeksan maalia lisää ja sitä kautta myös saada myös lisää pisteitä joukkueelle. Kausi ei ollut sellainen, mitä odotimme, mutta se on jalkapalloa, Morrissey harmittelee.

Morrissey saapui VPS:aan ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Väliin mahtui nopea käynti Tanskassa Silkeborgissa, mutta sen jälkeen jamaikalaishyökkääjä on edustanut ainoastaan VPS:aa. Vyölle on kertynyt 167 liigaottelua ja 41 maalia pääsarjassa.

Nyt Morrisseylla on edessä uusi haaste Ykkösen muodossa.

–En oikein tiedä, mitä odotan Ykköseltä. Minulla on ystäviä, jotka ovat pelanneet siellä. Se on kova sarja, joten meidän pitää olla parhaimmillamme, jotta voimme yrittää nousta takaisin Veikkausliigaan mahdollisimman nopeasti.

Morrissey täytti kesällä 33 vuotta. Ikä ei ole vielä näkynyt hänen vauhdissaan – hän on yhä yksi Vepsun nopeimmista pelaajista. Morrisseyn mukaan hänen fyysinen kuntonsa on ollut viime vuosina todella hyvä.

–Minulla oli alkukaudella pieniä vaivoja, mutta ei mitään isompia loukkaantumisia. Muutaman viime vuoden ajan olen ollut todella hyvässä kunnossa. Pre-seasonit ovat menneet hyvin, kun olen palannut Jamaikalta.

Morrisseysta on vuosien varrella kasvanut myös yksi vaasalaisyleisön suursuosikeista, ja VPS-kannattajat ovat tehneet hänelle oman kannatuslaulunkin.

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi