Tilaajalle

Ainakin yhdeksän lähtee SJK:n pelaajaryhmästä

SEINÄJOKI

Jalkapallokauden päättyessä myös osa Seinäjoen Jalkapallokerhon pelaajasopimuksista päättyy, eikä osa pelaajista ei jatka seuran riveissä enää kaudella 2020. Seuran tiedotteen mukaan tällä hetkellä on tiedossa, että varmuudella SJK:n jättävät maalivahti Mihkel Aksalu , puolustajat Jarkko Hurme , Dani Hatakka , Joel Mero ja Trevor Elhi sekä keskikenttäpelaajat tai hyökkääjät, Obed Malolo , Dion Acoff , Matheus Batista ja Zakaria Beglarishvili .

Hatakka tuli SJK-paitaan ensin lainasopimuksella norjalaisesta Brannista maaliskuussa 2017 ja siirrosta tehtiin pysyvä tammikuussa 2018. Hän pelasi SJK:ssa 55 Veikkausliigaottelua tehden niissä neljä maalia.

Malolo tuli SJK-paitaan HJK:sta huhtikuussa 2017 ja hän on pelannut SJK:ssa 36 Veikkausliigapeliä ja onnistunut maalinteossa kahdesti.

Mero littyi SJK:n riveihin kesän siirtoikkunassa heinäkuussa 2017 Saksan Borussia Mönchengladbachista. Mero pelasi SJK:ssa 49 Veikkausliigan ottelua ja onnistui niissä kahdesti maalinteossa.

– Haluan kiittää kaikkia edellä mainittuja pelaajia ja toivottaa heille kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman tiedotteessa.

– Tällä hetkellä katseemme on tiukasti eteenpäin ja tulevan kauden joukkueemme rakennus on jo hyvässä vauhdissa, Dorman jatkaa.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi