Väkivaltainen yö Etelä-Pohjanmaalla – mies uhitteli muita puukolla, ja isä ja poika kävivät järjestyksenvalvojan kimppuun

Poliisipartio sai ilmoituksen epäillystä rattijuopumuksesta Kauhavan keskustassa lauantaina puolen yön aikaan.

Kun paikalle mennyt poliisipartio saapui paikalle, oli kauhavalaisen hieman yli kaksikymppisen naisen ja muutamaa vuotta vanhemman kauhavalaisen miehen välillä tappelu, jossa osapuolet makasivat maassa ja löivät toisiaan.

Poliisi sai tilapäisesti irrotettua osapuolet toisistaan, mutta naisen aggressio ei laantunut vaan hän kävi uudelleen miehen päälle onnistuen kaatamaan tämän maahan. Naisen riehunta jatkui edelleen poliisin puututtua käsikähmään, ja nainen vastusteli voimakkaasti kiinniottoa ja poliisiautoon kuljettamista, mutta tuloksetta.

Asiaa selvitellessä ilmeni, että nainen oli ajanut tapahtumapaikalla päihtyneenä autolla muun muassa nurmialueella, eikä ajo-oikeuskaan ei ollut voimassa.

Molemmat tappelun osapuolet toimitettiin Seinäjoelle poliisivankilaan. Asiassa rikosnimikkeinä ovat pahoinpitely, virkamiehen vastustaminen sekä törkeä rattijuopumus.

Isä ja poika tappelivat järjestyksenvalvojan kanssa

Lappajärven keskustan ravintolassa syntyi sunnuntaina aamuyöllä kahakka asiakkaiden ja järjestyksenvalvojan välille.

Järjestyksenvalvoja oli poistanut ravintolasta vimpeliläisen nelikymppisen miehen vahvan päihtymyksen vuoksi. Miehen parikymppinen poika ei tyytynyt päätökseen vaan kävi käsiksi järjestyksenvalvojaan.

Tilanne kehittyi kiinnikäymiseksi, jossa osapuolina olivat järjestyksenvalvoja ja vimpeliläiset isä ja poika. Järjestyksenvalvojaa tukemaan tullut parikymppinen lappajärveläismies sai myös nyrkistä, mutta iskut eivät aiheuttaneet vammoja.

Järjestyksenvalvoja sai lopulta asiakkaiden avustuksella tilanteen hallintaan. Kaikilla osapuolilla oli tapahtuman aiheuttamia mustelmia ja ruhjeita.

Vimpeliläiset toimitettiin poliisivankilaan Seinäjoelle. Tapahtumasta on kirjattu useita pahoinpitelyilmoituksia.

Pahoinpitely Seinäjoen viihderavintolassa

Poliisi joutui selvittelemään pahoinpitelyä Seinäjoen keskustan viihderavintolassa sunnuntaina kolmen aikaan aamuyöllä.

Selvityksen mukaan asiakkaana ravintolassa oleva nainen oli pyytänyt seinäjokelaista miestä poistamaan ravintolasta häiritsevästi käyttäytyvän parikymppisen lapualaismiehen.

Seinäjokelainen nelikymppinen mies pyysi kyseistä lapualaismiestä poistumaan ravintolasta, mutta siitä kimpaantuneena lapualainen löi seinäjokelaista miestä nyrkillä niin, että häneltä irtosi hammas.

Lyöjä toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan.

Mies uhitteli puukolla muita

Ähtärin keskustan ravintolassa syntyi kolmen Ähtäristä, Tampereelta ja Vimpelistä olevan miehen seurueessa riitaa yhden maissa sunnuntaiaamuna.

Riitely eteni tönimiseksi ja pystypainiksi, jonka päätteeksi riitaa haastanut poistettiin ravintolasta.

Kahinoinnin makuun päässeet miehet jatkoivat nahistelua pihamaalla. Yksi miehistä haki autostaan puukon, jolla uhitteli muita. Väliin mennyt järjestyksenvalvoja toimi päättäväisesti kertoen käyttävänsä tarvittaessa kaasua, jolloin puukon hakija luopui aikeistaan ja poistui paikalta autollaan.

Myös muut osalliset poistuivat ennen poliisin paikalle saapumista. Osallisten henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa.

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta