Tilaajalle

Vaasaan saadaan uusi irlantilaispubi – Tanskalainen markkinointijohtaja: Olemme menestyneet hyvin Vaasan kokoisissa kaupungeissa

VAASA

Tanskalainen perheomisteinen ravintolaketju The Old Irish Pub valloittaa parhaillaan Suomen markkinoita. Lahden, Turun ja Tampereen lisäksi ketju avaa yhden irlantilaispubeistaan ensi vuoden alussa Vaasan Hovioikeudenpuistikolle Pentikin entiseen tilaan.

Tila on kooltaan noin 550 neliötä, ja siellä tehdään parhaillaan remonttia, muun muassa wc-tiloja sekä sosiaalitiloja työntekijöille.

– Meillä ei ole vielä tarkkaa avajaispäivää tiedossa, mutta suunnitelmissa on avata helmi–maaliskuussa, ketjun markkinointijohtaja Kasper Toft Jørgensen kertoo.

Sekin on vielä selvityksen alla Jørgensenin mukaan, kuka ravintolaa aikoo pyörittää.

Ravintolaketju sai alkunsa vuonna 2013, kun veljekset Kristian ja Peder Blak perustivat Mulligans-nimisen irlantilaispubin Roskildeen.

Nykyisin ketjulla on 22 ravintolaa Tanskassa ja yhdeksän ravintolaa Norjassa, jonne se laajensi vuonna 2018. Yrityksen palkkalistoilla on jo yli 1 500 työntekijää.

– Olemme menestyneet hyvin Tanskassa ja Norjassa – erityisesti Vaasan kokoisissa kaupungeissa. Uskommekin, että konseptimme sopii täydellisesti Suomeen ja Vaasaan, jossa perinteisesti käydään ulkona, pidetään hauskaa ja juhlitaan ystävien kanssa, Jørgensen toteaa.

Konseptin mukaan ketjun ravintoloissa on pubin lisäksi yökerhotoimintaa, ja ravintola tarjoaa elävän musiikin lisäksi ajankohtaista urheilua. Artisteja aiotaan lennättää joka viikonloppu paikalle muun muassa Irlannista sekä Isosta-Britanniasta.

– Meillä ei ole vielä artisteja tiedossa, mutta kerromme niistä aikanaan verkkosivuillamme sekä Facebook-sivuillamme, Jørgensen lupaa.

Ketju aikoo avata Suomeen kaiken kaikkiaan arviolta kymmenen pubia, kunhan saa ensimmäiset neljä auki.

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta