Tilaajalle

Keltaisista herneistäkö tuontisoijan korvaaja? Rehuhernebisnes kasvaa vuosi vuodelta, tarkoitus on lisätä kotimaisen valkuaisen tuotantoa

Keltaisesta palkosta kuoriutuva keltaherne maistuu hieman puisevalta. Nämä herneet kasvavat broileritilaa pyörittävän Juho Kiviniemen pellolla, joiden keltahernesato olisi tarkoitus puida parin viikon sisällä. Sen jälkeen sato myydään A-Rehulle rehuntuotantoon.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Ilkan kaikkiin digisisältöihin!


1. kuukausi vain 1 €

Tilaaja, kirjaudu sisään!




Luetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi




Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta