Tilaajalle

Unohda karjalanpiirakka – Kääräise kuoritaikinasta vaihteeksi umpinaisia lanttusupikkaita tai paista pannulla sulhaspiirakoiksi

Karjalainen piirakkakulttuuri on tunnettua monipuolisempi. Karjalanpiirakkataikinasta voi leipoa vaikka lanttusupikkaita, joiden täytteenä on lanttusurvosta ja lihaa. Kokonaisen kalan tai kalafileitä voi hauduttaa piirakkakuoren alla ruokaisaksi kurniekaksi. Karjalaisten perinneruokien valmistus onnistuu myös lännen ihmiseltä, todistaa hämäläissyntyinen Hanna Syrjälä .

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Ilkan kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2kk vain 8,00 €

Tilaaja, kirjaudu sisään!




Luetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi




Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta