Tilaajalle

Sorsa on parhaimmillaan mediumina

Villisorsa hautuu viinissä meheväksi. Tarjoile rintafileet punajuuriohraton kera. Rohkeimmat maustavat ja valmistavat sorsansa kiinalaisen ankan tapaan.

Tämä sisältö on tilaajille.


Osta lukuoikeus Ilkan kaikkiin digisisältöihin!


Ekat 2 kk vain 10 €
24H LUKUOIKEUS 1,70 €

Tilaaja, kirjaudu sisään!




Luetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Uusimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset

Luetuimmat poliisiuutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi




Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi



Lisää Maakunnasta