Tilaajalle

Staria uskoo Vaasaan ja perusti kaupunkiin konttorin

Talouspalveluita yrityksille tarjoava Staria on avannut konttorin Vaasaan. Se on yrityksen 12. konttori. Sillä on toimipisteitä lisäksi esimerkiksi Helsingissä, Tampereella, Tukholmassa ja Tallinnassa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Vaasa Insider -verkkolehti.

Yritys päätti perustaa konttorin Vaasaan, koska kaupungissa on kielitaitoa ja monia kansainvälisiä yrityksiä. Se palvelee asiakkaita Kristiinankaupungin ja Kokkolan välisellä alueella.

Konttori aloittaa yhden työntekijän voimin, mutta kesään mennessä heitä pitäisi olla viisi.

Starian Vaasan työntekijän Dennis Laakson mukaan yritys yhdistää järjestelmäosaamisen muiden palveluiden kuten taloushallinnon, palkanlaskennan ja henkilöstöjohtamisen kanssa. Ratkaisun avulla asiakkaat voivat ulkoistaa Starialle kaiken tai toteuttaa työn yrityksen tarjoamalla järjestelmällä.

Staria on voimakkaasti kasvava yritys, jonka palveluksessa on tällä hetkellä yli 220 henkilöä. Tämän vuoden alkupuoliskolla se kasvoi yli 43 prosenttia. Tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä sen liikevaihto nousee yli 18 miljoonaan euroon.

Staria perustettiin vuonna 2003 ja se aloitti kirjanpitotoimistona. Vuonna 2013 se ryhtyi myös NetSuite-toimittajaksi. NetSuite on pilvipohjainen liiketoiminta-alusta.

Yrityksellä on tällä hetkellä yli 500 asiakasta.

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta