Tilaajalle

ProAgria ja MaatalousKonemessut löivät kättä päälle – seuraavat konemessut vuoden päästä Helsingissä

SEINÄJOKI

ProAgria keskukset ja Messukeskus ovat tehneet pitkäaikaisen sopimuksen Helsingin MaatalousKonemessujen kehittämisestä tulevaisuudessa. Yhteistyö vaikuttaa myös tapahtumien järjestämisaikatauluihin.

MaatalousKonemessut järjestetään 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. ProAgrian tapahtuma KoneAgria, joka järjestettiin äskettäin Jyväskylässä, pidetään seuraavan kerran vuonna 2021.

Tapahtumat ajoitetaan siten, että tapahtumia ei enää järjestetä samana vuonna päällekkäin. KoneAgrian järjestäminen joka toinen vuosi parittomina vuosina ja MaatalousKonemessujen parillisina vuosina varmistaa parhaan asiakaskokemuksen sekä näytteilleasettajille että kävijöille.

Yhteistyö MaatalousKonemessuilla laajenee sopimuksen kautta valtakunnalliseksi. ProAgria tekee messujen ohjelman ja viestii osallistumisestaan verkostojensa kautta.

– Alan markkinat Suomessa ovat pienet ja tiivis yhteistyö alan tapahtumien kesken on kaikkien etu. Molemmille tapahtumille sekä on oma paikkansa Suomessa, toteaa Henri Honkala ProAgriasta.

– KoneAgriaan osallistuu tänä vuonna paljon yrityksiä ja odotukset tapahtuman suhteen ovat korkealla.

– Olemme todella tyytyväisiä, että MaatalousKonemessut voi nyt tehdä entistä laajempaa yhteistyötä ProAgrian kanssa. ProAgrian valtakunnallisen verkoston tuen kautta tapahtuma vahvistuu. Arvostamme kovasti ProAgrian tarjoaman valtakunnallisen verkoston tukea ja uskomme sen voimaan, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta