Tilaajalle

Kurikan kuolonturman tilannenopeus ei ole vielä selvinnyt: poliisi odottaa hoitohenkilökunnalta lupaa päästä puhuttamaan onnettomuudessa loukkaantunutta 17-vuotiasta naista

Kurikassa sattuneen kahden nuoren naisen hengen vaatineen liikenneturman tutkinta odottaa nyt onnettomuudessa loukkaantuneen naisen toipumista. Hän on hoidossa Seinäjoen keskussairaalassa.

– Puhutamme naista heti kun hoitohenkilöstö antaa siihen luvan. Näyttää siltä, että tänään torstaina emme pääse sitä tekemään. Viikonloppu myös alkaa tulla vastaan, toteaa rikoskomisario Jari-Matti Marttala.

Poliisi on vienyt loppuun tekniset tutkintansa. Marttalan mukaan poliisi ei pysty sanomaan vielä tarkempaa auton tilannenopeudesta onnettomuushetkellä.

– Yleensä onnettomuudet ovat monien yhteensattumien summa. Moni tekijä voi vaikuttaa. Kaikki yhdessä aiheuttavat ketjun.

Marttalan mukaan poliisin tiedot turmayöltä ovat sulkeneet pois liukkauden mahdollisuuden turman syyksi.

Kaksi 17-vuotiasta nuorta naista kuoli ja yksi samanikäinen nainen loukkaantui vakavasti liikenneturmassa Jalasjärvellä Kurikassa valtatie kolmella myöhään tiistai-iltana.

Onnettomuus sattui voimakkaasti oikealle kääntyvässä mutkassa noin kahdeksan kilometriä ennen Jalasjärven keskustaa. Kurikan suunnasta ajanut kuljettaja oli menettänyt henkilöauton hallinnan. Auto törmäsi sähkötolppaan tuhoisin seurauksin.

Kuljettajalla oli poikkeuslupa ajaa autoa jo 17-vuotiaana. Alkoholilla ei ollut osuutta turmaan.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat Etelä-Pohjanmaan uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Lisää Maakunnasta