Helposti lähestyttävää isännöintiäPirjo Kulmakorpi ja Merja Pöntinen nauttivat tyytyväisistä asiakkaista sekä kesän lämmöstä Realian toimiston edessä osoitteessa Marttilantie 24.

 

Realia Isännöinti Oy on paikallinen isännöintitoimisto, jossa työskentelee viisitoista kiinteistöalan konkaria.

– Meille on helppo tulla, eikä aina tarvitse varata aikaa. Olemme valtakunnallinen ketju, jossa on paikalliset ihmiset hoitamassa asioita, sanoo Realian Isännöinnin isännöitsijä Pirjo Kulmakorpi.

Realia Isännöinti huolehtii yli viidentuhannen taloyhtiön isännöinnistä eri puolella Suomea. Valtakunnallisesti isona toimistona Realia Isännöinti on saanut neuvoteltua laajan ja monipuolisen yhteistyöverkoston, joka takaa taloyhtiölle kilpailukykyiset hinnat eri palveluille.

Seinäjoen Realia Isännöinnillä asiakkaita on laajalti ympäri Etelä-Pohjanmaata ja toimistolla työskentelee 11 isännöitsijää.

– Mikäli kohtaamme täällä uuden haasteen, niin saamme aina tarvittaessa apua kollegoiltamme ympäri Suomen, kertoo toimistoisännöitsijä Merja Pöntinen.Realian isännöitsijät ovat aktiivisesti mukana taloyhtiön toiminnassa, kuten loppu- tai vuositarkastuksessa

 

Isännöitsijä kuuntelee ilot ja surut


Isännöitsijöiden lisäksi Seinäjoen Realia Isännöinnissä työskentelee neljä asiakaspalvelijaa, joten asiakkaille apua on saatavilla nopeasti.

– Meillä on myös käytössä sähköinen Majakka-viestintäkanava, jonka kautta asukas tai osakas voi lähettää viestiä tai vaikka tehdä vika- tai muuttoilmoituksia, Pöntinen kertoo.

Hyvä asiakaspalvelu on Realian Isännöinnin kulmakivi.

– Minulle on tärkeää se, että olen tuttu niin hallituksille kuin osakkaille. Kun naamani on tuttu, niin he uskaltavat lähestyä minua murheidensa kanssa. Aktiivisuudesta on myös se etu, etten kuule pelkästään murheita, vaan minua pyydetään myös kahville ja juttelemaan mukavista asioista, Kulmakorpi hymyilee.Isännöitsijä on hyvä olla mukana jo talon rakennusvaiheessa.

 

Isännöitsijä mukaan jo rakennusvaiheessa


Isännöitsijä tekee tiimityötä yhdessä kirjanpitäjän ja kiinteistösihteerin kanssa. Kirjanpitäjien luo Realia Isännöinnin porukalla on lyhyt matka, sillä yksi yhtiön kirjanpitokeskuksista sijaitsee Seinäjoen toimipisteessä.

– Siellä on lähes neljäkymmentä kirjanpitäjää ja voimme vain kipaista yläkertaan, mikäli tulee jotain kysyttävää, Kulmakorpi sanoo.

Realia Isännöinnin omat lakimiehet ovat vain puhelinsoiton päässä.

– He pitävät meidän koko ajan tasalla muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista, Pöntinen sanoo.

Rakennuttajien kannattaa ottaa isännöitsijä mukaan jo RS-taloussuunnitelman tekovaiheessa.

–Ammatti-isännöitsijän mukaan ottaminen jo uuden yhtiön RS- vaiheessa antaa paikallisen isännöinnin ammattilaisen näkökulman yhtiön perustamiseen. RS- taloussuunnitelman ja yhtiöjärjestyksen tulee olla realistisia ja palvella yhtiötä sekä asukasta silloin, kun talossa asutaan. RS- taloussuunnitelman laatimisessa huolto, kiinteistövero ja hallinnointi muodostavat kustannusten rungon, jotka määritetään valmistumista seuraavaksi täydeksi kalenterivuodeksi. Näiden kanssa isännöitsijä on tekemisissä tulevaisuudessa ja isännöitsijällä on mahdollisuus ”kasvaa sisään” yhtiöön jo sen perustamisesta alkaen sen sijaan, että opiskelisi asioita valmistumisen jälkeen, Pöntinen vinkkaa.Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä täältä!REALIA

Marttilantie 24
60100 Seinäjoki

Puh. 010 228 8000
Sähköposti: seinajoki.isp@realia.fi

Aukioloajat: ma-pe klo 9.00-16.00

Realia isännöinti-Seinäjoki