Suomi on sortumassa varsinaiseksi homolandiaksi?

Ilkan keskiviikon 25.1. pääkirjoitus Surutyön jälkeen äänestämään aprikoi, että surutyö on pian ohi ja väki on jälleen innolla äänestämässä toisen kerran.

"Täydelllista ehdokasta ei olekaan, mutta jo helmikuun alussa aika moni on muodostanut ehdottoman varman mielipiteensä, millaisin eväin Mäntyniemestä pitäisi ohjata Suomea tulevaisuuteen." Suomenmaan maanantain netti-pääkirjoituksessa puolestaan katsottiin, että "Väyrynen näytti, että keskustaa ei ole lyöty".

Vaalitulosta on selitetty ristiin, rastiin. Yhtä asiaa on kuitenkin mielestäni tarpeettomasti kierrelty. Paavo Väyrysen pudottivat Helsingin "homot" yli 120000 äänellään Väyrysen 20000 ääntä vastaan. Ero oli koko maassa vain 35000 ääntä.

Väyrysen suomalaisten perinteisten arvojen puolustaminen ei aivan riittänyt. Arvo-homous löi läpi. Epänormaali on sokaissut; normaali ei pärjännyt.

Homoudesta on tehty hyve. Poikkeavuus on nyt homoarvoliberalismia. Kaikki erot terveiden puolisoiden ja homoparien väliltä tahdotaan lain säädöksistä hävittää. Koiraskin voi kohta poikia. Tosin pakottavaista syistä alihankintana.

Ne, jotka vielä puolustavat ja kunnioittavat terveitä perhearvoja, leimataan ahdasmielisiksi ja halveksittaviksi vähemmistön sortajiksi. Seurauksena käräjätuvat ja julkinen häpäisy.

Niinpä Paavo Väyrysen "maa tarvitsee isännän ja emännän" leimattiin mediakohun myötä homoon kohdistuvana hyökkäyksenä. Mihin tämä maa on ajautumassa? Historiasta löytyy esimerkkejä moraalin rappion seurauksista.

Normaali naisen ja miehen välinen avioliitto ja perhe pitää yhteiskunnan pystyssä. Hämyiset nahkahousuklubilaiset ovat sen rapauttajia.

Paavo Väyrynen teki suuren palveluksen suomalaisen moraalin ja yhteiskunta-arvojen palauttamiseksi. Sen uhkana on kuitenkin presidentivaalien toinen kierros. Keskustalaiset ovat siinä avainasemassa. Oletettavaa on, että ainakin demarit jäävät joukolla kotiin, kun Lipposesta päästiin vihdoin eroon.

Äänestysvilkkaus voikin ratkaista, millaisin eväin maata Mäntyniemestä ohjataan: tuleeko Suomesta Homolandia?

Heikki Santala

järjestöneuvos Kauniainen


Luetuimmat pääkirjoitukset