Lukijoilta: Tasa-arvolla harhauttaminen

Suomen kuuliainen kansa, sekä luottamushenkilöt, kiipeävät vaikka perse edellä puuhun, jos sanotaan että se on tasa-arvoista. Suomessa sukupuolineutraali-avioliittolakikin meni eduskunnassa läpi, koska siitä käytettiin nimitystä tasa-arvoinen avioliittolaki. Kukapa nyt voisi tasa-arvoa vastustaa?

Mielestäni on ennenkuulumatonta, että pienen vähemmistön ja jo olemassa olevien oikeuksien puolesta muutetaan avioliittolakia. Itse asiassa vielä tuntemani sukupuolivähemmistön edustajat eivät tätä avioliittolakia edes halunneet, vaan totesivat että homoliittojen oikeuksia ajaneita puolueita eivät nämä oikeudet edes varsinaisesti kiinnosta, ja epäilivät puolueiden laskelmoivan kannatustaan ja valtaa.

Aion puhua jatkossa tasa-arvoon vedoten. Maahanmuuttokriitikkona voisin kysyä seuraavia asioita:

Onko tasa-arvoista että me veronmaksajat maksamme turvapaikanhakijoiden sali- ja harrastusmaksut, kun samaan aikaan omat kansalaiset maksavat seura- ja harjoitusmaksunsa itse?

Onko tasa-arvoista että meidän veronmaksajien varoilla turvapaikanhakijoiden ruokapöydät notkuvat terveellistä ruokaa, kun samaan aikaan moni pienituloinen vanhus, veronmaksaja, työtön tai lapsiperhe joutuu tinkimään ruoasta ja sen laadusta?

Onko tasa-arvoista että turvapaikanhakijoilla on ilmainen energia ja asunto, mutta pääosa suomalaisista joutuu maksamaan itse sähkön, lämmön ja asunnon?

Edellä mainittu onkin hyvä aasinsilta turvapaikanhakijoiden tänne rahtaamiseen. Oman näkemykseni mukaan rahaeliitti on onnistunut joko harhauttamaan, tai vain käyttää hyväkseen, vasemmiston ja demarien sairaalloista kiimaa tasa-arvoon. Työväen puolueet haluavat tasa-arvoa ja ihmisarvoa hyvin pukeutuneille geelitukkaisille nuorille miehille palmupuiden alta. Onko todellakin työväestön etu, että turvapaikanhakijatulvalla pidetään yllä jatkuvaa asuntopulaa? Ja onko työväestön etu, että Suomeen luodaan halpatyömarkkinat?

Turvapaikanhakijoiden invaasiolla turvataan rahaeliitin asunto-omaisuuden arvo ja pidetään yllä korkeaa vuokratasoa. Tämä johtaa vain työväestön veronkorotuksiin. Jo nyt on tilanne se, että kiinteistön omistajat nauttivat yhteiskunnan varoja huomattavan osan. Tuhannet vuokranantajat saavat vuokratuloonsa asumistukina enemmän kuin maksavat veroja.

Tasa-arvon nimissä taistelevat työväenpuolueet kaivavat äänestäjilleen kuoppaa. Toverien suhtautuminen maahanmuuttoon on jotain mitä en ole vielä vuosienkaan kuluessa oppinut ymmärtämään.

Juha Mäenpää (ps.)

Ilmajoki

Kommentoi