Lukijoilta: Seurakuntamme oma kirkko

Kirkon pääasia on hengellinen sanoma. Me seurakuntalaiset saamme kuulla sitä kirkoissamme. Menkäämme niin usein, kuin mahdollista kuuntelemaan sanaa. Elämämme kaikissa vaiheissa tarvitsemme omaa seurakuntaa rinnalla kulkemaan.

Syntymästä lähtien pienokainen liitetään pyhässä kasteessa Jumalan lapseksi. Kerhoissa ja pyhäkoulussa opetetaan uskon asioita raamatusta. Rippikoulu-aika on nuoren elämässä tärkeä, se aika antaa ohjeita oikeille elämäntavoille.

Lähetystyötä tarvitaan, kun pelastussanomaa viedään sinne, missä ei vielä tunneta Jeesusta. Meidän tehtävämme on yhdessä viedä sanomaa kaikkeen maailmaan, niin kuin Raamattu meille opettaa.

Diakoniatyö on täällä lähellä keskuudessamme olevien seurakuntalaisten auttamista, olemalla läsnä surussa ja muissa elämäntilanteissa. On myös seurakunnassa monenlaisia hengellisiä tapahtumia. Näissä kaikissa saamme olla mukana.

Kirkolliset vihkimiset miehen ja naisen, ovat arvokkaita juhlia, jotka ovat elämän kohokohtia. Elämämme lopulla saamme vielä kirkollisen siunauksen viimeiselle iäisyysmatkalle. Seurakuntamme oma kirkko ja työntekijät, ovat läsnä kaikissa elämämme vaiheissa.

Raija Korpela

seurakuntavaaliehdokas

Soini

Kommentoi