Lukijoilta: Punavihreä valta vie Suomen kaaokseen

Li Adersson (lkka 7.8.) hehkuttaa vihreiden kannatuksen nousua ja sen kytkemisestä vasemmistoon. Vasemmistossa on tehty rajausta äärivasemmistoon, mutta vihreä puolue ei ole tehnyt rajausta ääriekologisteihin. Siksi vihreä liike ei ole tavoitteiltaan yhtään sen puhtoisempi,

Marxilaisuus on hapantunutta ja pohjaan palanutta keitosta. Vihreyden lisääminen ei syötävyyttä paranna. Molemmat ovat tinkimättömiä tavoitteissaan alistaa ihminen aatteensa alle.

Ilkassa on ollut kirjoituksia marxilaisuudesta ja sen suunnista. Niistä on puuttunut kaksi teemaa, läntinen marxismi ja kulttuurimarxismi.

Marxismi syntyi lännessä ennen sen juurtumista Neuvostoliittoon, joka jatkoi vaikutustaan lännessä NL:n olemassaolon jälkeen.

Marxismin kriisi synnytti kulttuurimarxismin, koska kapitalismi ei ajautunutkaan umpikujaan, eikä proletariaatti noussutkaan vallankumoukseen. Vallankumous tehdäänkin nyt saavuttamalla kulttuurihegemonia, valtaamalla keskeiset instituutiot kuten taide, viihde, media, yliopistot ja kirkko sisältäpäin ja vähitellen.

Joten juutalaiskristilliset arvot on tehtävä tyhjiksi ja varsinkin sen seksuaalimoraali, siksi punavihreiden puheet yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta sekä sukupuolineutraalista avioliitosta ovat keskeisiä ja jo toteutumassa.

Ääriekologistit pyrkivät aikaan ennen kristinuskoa. Vihreät mielii myös maaseudulle, vaikka sen eväät eivät hääppösiä ole. Heidän kannatuksensa nousee pääkaupunkiseudulla, vaikka hyväpalkkaistenkaan rahat eivät riitä edes ruokaan. Punavihreä valta veisi maan kaaokseen. Se olisi tie marxilaisen utopiayhteiskunnan toteuttamiselle, joka sopii molemmille.

EINO WIITALÄHDET

Isojoki

Kommentoi