Lukijoilta: Punavihreä ekososialistinen propaganda

Ilmastoahdistuksen aallonpohja on jo saavutettu. Siitä ovat pitäneet huolen vihreät liikkeet, jotka toimivat ”huutavan äänenä erämaassa”; meidän kauttamme maailma pelastuu. Vihreät liikkeet ovat poliittisesti organisoituneet ja uskonnolliset ääriliikkeet levittävät maailmanlopun tunnelmaa.

Vihreillä liikkeillä on yhteinen nimittäjä, uskonnollisfilosofinen ajattelutapa, joka perustuu antroposofiaan ja steinerilaispedagogiikan perusteisiin. Vihreät vierastavat ilmastonmuutoksen tieteellisiä tuloksia, koska lähtökohta on pohjimmiltaan uskonnollinen.

Lähtökohtana tulee olla tieteelliset tosiasiat, ei uskomukset ja mieltymykset. Vihreän liikkeen kristinuskon vastaisuus ja ateismi on johtanut paluuseen menneitten aikojen uskomuksiin ja magiaan. Gaia-uskonnon tavoin palvotaan äiti-maata. Luonnonhenkien palvonta on verhoutunut luonnonsuojelijain arvokkaaseen kaapuun.

Ekokirkkomme on täysillä mukana. Kirkon tulee lähteä luonnonsuojeluun oman perusoppinsa pohjalta eikä antautua kantamaan ”väärää iestä”.

Kirkko pitäköön esillä sille annettua tehtävää; julistaa Jumalan sanaa, pelastaa ihmissieluja tästä nurjasta maailmasta.

Ilmastoahdistus on tuonut myös ruoka-ahdistuksen. Hysteerisesti tutkimme tuotteita ovatko ne ilmastoystävällisiä vai ei. Ostanko kasvisnakkeja vai härkislihapullia? Grillaamme kuitenkin käristemakkaroita tietenkin vihannessalaatin kera, se kun laimentaa syyllisyydentuntoamme.

Pahin ahdistus on vielä edessä; sukupuoliahdistus transideologian myötä, jolloin vaarassa ovat lapsemme taaperoiästä murrosikäisiin asti.

Transideologian mukaan jo kolmivuotias voi olla syntynyt ”väärään sukupuoleen” kehonsa objektiivisesta todellisuudesta huolimatta. Lapsen oma kokemus kahlitsee henkistä minuutta ja siksi on kapinoitava luonnon rakenteita vastaan. Tästä voi alkaa elinikäinen sukupuoliahdistus hoitoineen, koska todellisuudentaju on hämärtynyt.

Vihreitten ”kuolemankultti” tulee todennäköisesti tuomaan eduskuntaan translakien lisäksi myös eutanasian ja vapaan abortin. Ihmiselämää lyhennetään sen alusta ja lopusta. Vihreitten mukaan ihmiskuntahan on suurin ilmaston saastuttaja ja Suomi siinä edelläkävijä.

Anna-Liisa Hautala

Seinäjoki

KommentoiLuetuimmat pääkirjoitukset