Lukijoilta: Lyhyesti

Ethän lankea tähän...

... että tekisit houkuttelevalta kuulostavan ikkuna/ovikaupan huomaamatta kuinka paljon sitoudut ostoksestasi maksamaan. Mainosten mukaan haaveesi voi toteutua satasen tai jopa muutaman kympin kuukausimaksulla. Unelmasi saa kovan kolauksen, kun huomaat kuinka paljon se todellisuudessa maksaa ja se on tosi kallista rahaa.

Jos hiukankin epäröit, kannattaa kysyä lähipiiriltä tai rahan ammattilaiselta neuvoa ennen kuin teet sopimuksen!

Kaupantekohetkellä täytyy huolehtia siitä, että jokainen osapuoli ymmärtää kuinka paljon ostos todellisuudessa maksaa.

Onnistuneita ostoksia toivottaen.

Kokemusta on

Kurikka

Valeuutisia Unkarista

Saimme lauantaina 5.1. kello 20.30 taas oivan näytteen ”vastuullisesta journalismista”, kun yhteisesti kustantamamme Yle oli käynyt jutuntekomatkalla Unkarissa.

Saimme kuulla ”riippumattoman” Ylen uutistenlukijalta, miten Unkarin yleisradio on ”erityisen politisoitunut” ja riippumattomat tv-kanavat ja sanomalehdet lakkautettu tai ”muutettu” hallituksen äänitorviksi.

Yhtäkään hallituksen lakkauttaman lehden nimeä ei tälläkään kerralla mainittu.

Miksi Unkari, Unkarin hallitus ja pääministeri Viktor Orban ovat tällaisen valheellisen vainon kohteena?

Siksi, kun Unkarin hallitus ja pääministeri Orban ovat sanoneet kyllä itsenäiselle isänmaalle ja ei islamille.

Tarinoita kansalle

Mikä on Seinäjoen tulevaisuus?!

Seinäjoki suunnittelee ottavansa satoja pakolaisia vastaan Syyriasta tänä vuonna ja samaan aikaan alueellamme, siis Etelä-Pohjanmaalla, on työttöminä kymmeniä tuhansia ihmisiä, moni perheellinen! Puhumattakaan valtakunnan tasolla satoja tuhansia ja lisää pukkaa.

Tilastoja kikkaillaan ja kaunistellaan kaiken maailman pilipali-työllisyyskoulutuksilla yms. Tänäkin vuonna moni keskisuuri yritys joutuu yt-neuvotteluihin ja pahimmillaan konkurssiin. Suuret yritykset polkevat pienemmät alleen niin kuin päättäjät kansalaisia Arkadianmäellä.

No, me tavalliset tallaajat heitä sinne äänestämme, kunnes tapahtuu kaikenlaista päätöntä lakia, kuten nämä ”sukupuolineutraaliaivotonliitot”!

Eduskuntavaalit lähestyy eli ketä olet äänestämässä, kunnes pahuus ja laittomuus saa taas vallan?

Työttömän aktiivimallin terrorismin yksi uhreista!

KommentoiLuetuimmat pääkirjoitukset