Lukijoilta: Lisää uutisointia Vehusta

Olipa todella riemastuttavan mielenkiintoinen juttu pienestä, sisukkaasta Vehun kylästä Ilkassa keskiviikkona! Niin positiivinen ja energiaa hohtava. Kiitos siitä!

On varsin upea juttu, että maailmaa nähneet Riitta ja Simo ovat palanneet maalaistanhuville ja tuovat selkeästi raikkaita arvojaan esille. Annatte panoksenne inhimilliselle kyläyhteisölle. Kiitos teille!

On hyvä juttu – vieläpä erikoistakin, että uskallatte kyseenalaistaa suuntauksen kaupungistumiseen ja sen ihailuun, vaikka toki kaupungissa ja kaupungistumisessa on myös positiivisia puolia. Jutussa tulee esille niin monta tärkeää arvoa kulttuurista luontoarvojen kautta toisista kyläläisistä välittämiseen. Luin jutun moneen kertaan.

Tästä Vehun kylästä olisi mielenkiintoista tietää lisää ja monipuolisesti. Sen asukkaista kesäasukkaineen, sen luonnosta ja elämisestä siellä eri vuodenaikoina.

Vehulaisten kulttuurista ja suunnitelmista kehittää kulttuurielämää edelleen olisi hyvä tietää enemmän. Ylipäänsä vehulaisten selviytymistarinoita olisi mielenkiintoista lukea enemmänkin.

Voi vain kuvitella 90-vuotiaan Kertun selviytymistä kuivan kesän ja talven sähkökatkosten aikana. Tällaisia dokumentteja toivoisi esitettävän myös televisiossa.

Rohkenen pyytää Ilkan toimittajia tekemään lisää juttuja Vehusta tietenkin kyläläisten ehdolla.

Liisa Kivioja

KT

Kokkola

KommentoiLuetuimmat pääkirjoitukset