Lukijoilta: Kyseenalainen voitto

SDP:n voitto seisoo savijaloilla ja on kyseenalainen voitto. Paljonko SAK ja ay-liikkeet yleensä olivat rahoineen voittoa avittamassa?

Halla-ahoa arvostellen Rinne puhuu epämääräisesti arvopohjasta ja ihmisyydestä näitä käsitteitä tarkemmin selittämättä.

Mikä on Rinteen ihmiskäsitys ja arvopohja oman maansa kansalaisia kohtaan? Ovatko demarien kannattajat jotenkin arvoasteikossa ylempiarvoisia ja kunniallisempia kuin perussuomalaisten kannattajat, suuri kansanosa ympäri maata? Osoitetaanko suoranaista halveksuntaa yhtä suurta kansanosaa kohtaan?

Se ei ole kunniaksi Rinteelle, joka ei ymmärrä eikä voikaan ymmärtää, että kaikki mitä hänellä on, nipin napin saatu voitto ei ole hänen ansiotaan. Jokaisen ihmisen ihmisarvo on jakamaton, syntyi hän mihin maahan tai kansallisuuteen tahansa.

Miten nyt Rinne leiviskänsä hoitaa, siinäpä kysymys? Vaaditaan oikeamielisyyttä ja rehellisyyttä ettei saatu nimellinen valta sokaise ja käteen jää myöhemmin vain silkkaa silppua.

Rinne tulee ratsastamaan Sipilän saavuttamilla voitoilla. Vasemmisto ja vihreät ovat jo myyneet tämän maan kansalliset ja eettiset arvot yleiseurooppalaiselle humanismille ja globaalille unelmalle uskonnottoman Baabelin tornin rakentajajoukolle.

”Nyt heillä on yksi mieli ja yksi kieli ja heille ei ole enää mikään mahdotonta mitä aikovat tehdä”.

Ruotsi omassa surkeudessaan iloitsee, jos perussuomalaiset syrjäytetään, mutta EU:sta voi kuulua toisenlainen ääni.

Anna-Liisa Hautala

Seinäjoki

KommentoiLuetuimmat pääkirjoitukset