Lukijoilta: Juhannush ja miesh

Tavallinen shuomalainen miesh ei juhannukshena shaunan jälkeen mene naapurilleen söshöttämään pienishä kaljoisha, että shun kuushenokshat shojottaa shuoraan mun shamppanjalashiin meirän puolelle.

Juhannushaaton kauppajonosha hän ei myöskään shelitä kasshalle, että josh osthan tämän mölkkypelin, niin tuuthkosh pelaamaan.

Toinen miesh ei myöskään reklamoi kasshajonossa, että tässhä eilen ostetusha makkarapaketisha oli reikä ja paishtamiset meni ihan hiilille justh shiksi.

Kolmash miesh ei pyytele naishiin törmättyään, että mahtuishinko täshtä teidän rinnukshien välisthä toisheen jonoon.

Miesh ei myöshkään juhannushäisshä ala pröystäilemään äshkettäin vahatulla uudella mershullaan.

Kirkosha keshken vihkikaavan hän ei ala pukkia vierushtovereita kyshyäkseen ollaanko me oikealla puolella kirkkoa vai misshä meirän pitääsh olla.

Hääaterialla hän ei ala kovalla äänellä tiedushtelemaan anopeilta, että onko täällä ainoatakaan ruokalajia ilman shipulia.

Kun kaashot juontaa ohjelmaa hieman takellellen, hän ei ala kovaa kommentoimaan, että meiränkin työpaikalla johtajuush on ihan shanonko mishtä.

Hän ei ryntää naistenvesshan ovelle ihmettelemään hameen kuvaa ovessha ja huuda, etteikö täällä toshiaan oo huomioitu mieshpuolishia.

Häälahjapöydän äärellä hän ei ala lashkemaan kuinka hyvät talvirenkaat tämänkin lahjan hinnalla olish shaanu mershuun.

Kompashtuessaan kotona juhannushkoivuun hän toteaa, ettei täsh eilen mitään istutukshia ollu.

Onhan tämä niin ihanaa aikaa. Suomen kesä ja juhannus. Juhannusta kaikille!

Maritta Keltikangas

Kauhava

KommentoiLuetuimmat pääkirjoitukset