Lukijoilta: Arkadian arvovalta tippui

Siitäkö arvovalta nyt eduskunnassamme kohosi viime tiistaina, kun pantiin ps-puolue ääriilaitaan? Katinkontit, sanon minä tuon turhaakin turhemman päätöksen jälkeen.

Kuten edellisen eduskuntamme ykkösedustaja Paula Risikko jo edellisviikolla taisi todeta, että eduskunnalla on tärkeämpääkin tekemistä kuin miettiä, istuuko vaalivoittaja Halla-aho puoluekavereineen keskemmällä vai piirun verran oikeammalla.

Ei arvovaltaa lisää tehty siirto mutta perussuomalaisten kannatusta päätös ainakaan laske vaan lisännee!

Politiikanteon kujanjuoksua ja ajanhukkaa oli ps-puolueen pakkoistutus eduskuntasalin oikeaan reunaan.

Vaikka itse en päättänyt, ketä ja mitä puoluetta eurovaaleissa äänestän, eduskunnan moinen temppuilu tympii. Ei Halla-aho ole demokratian halveksija.

Nyt vain näyttää tämä touhuilu enemmänkin ”koulukiusaamiselta”. Ettäkö sanankäytön ja harkintataidon mestari muka hiljennetään tällä vippaskonstilla?

Jaa-a, taitaa olla ykköspuoluelaisten peitelty tapa kertoa vain, että älköön Jussi kuvitelko pääsevänsä vallankahvaan helpolla...

Tiistaiaamuinen gallupkin jo ”tiesi kertoa”, että ps-puolue on jo nyt maan suosituin. Kuka sanoikaan aikoinaan valtioviisaasti ”Kyllä kansa tietää”?

Taisipa olla V. Vennamo. Taitaapa ottaa hallituksen synnyttäminen koville A. Rinteeltä; ettei vaan astunut ruotsalaispuolueen myötäkulussa koko eduskunta omaan ansaansa?

J. Pesonen

Alajärvi

Nyt vain näyttää tämä touhuilu enemmänkin ”koulukiusaamiselta”.

KommentoiLuetuimmat pääkirjoitukset